Díky moc.
-- 24. 12. 2013 23:17 --cucumis.melo píše:Hledám tablet, ke kterému by šlo připojit zároveň klávesnici, myš a USB modem. Celkem by tedy měl mít minimálně 2 USB konektory (nebo microUSB či miniUSB, to řeší redukce), případně tři
Tak tablet a USB hub jsou doma. Když k tabletu připojím USB hub a do něj myš a USB modem, nefunguje ani myš, ani USB modem (přičemž jak myš, tak USB modem fungují, když jsou k tabletu připojeny přímo). Ale když přes USB hub připojím jen jedno z obou zařízení, funguje to.
Když jsem pro kontrolu zkoušel připojit USB hub a přes něj myš a USB modem k normálnímu PC, fungovala obě zařízení, dokud se z USB modemu jen kopírovaly nějaké instalační soubory, ale jakmile jsem se chtěl připojit k internetu, přestal fungovat jak USB modem, tak myš. Takže chyba by měla být v USB hubu, ne v tabletu či PC. Otázka zní, je to normální vlastnost USB hubů, nebo mám vadný typ či vadný kus? Má s tím někdo zkušenosti?
-- 24. 12. 2013 23:20 --Tak tablet a USB hub jsou doma. Když k tabletu připojím USB hub a do něj myš a USB modem, nefunguje ani myš, ani USB modem (přičemž jak myš, tak USB modem fungují, když jsou k tabletu připojeny přímo). Ale když přes USB hub připojím jen jedno z obou zařízení, funguje to.
Když jsem pro kontrolu zkoušel připojit USB hub a přes něj myš a USB modem k normálnímu PC, fungovala obě zařízení, dokud se z USB modemu jen kopírovaly nějaké instalační soubory, ale jakmile jsem se chtěl připojit k internetu, přestal fungovat jak USB modem, tak myš. Takže chyba by měla být v USB hubu, ne v tabletu či PC. Otázka zní, je to normální vlastnost USB hubů, nebo mám vadný typ či vadný kus? Má s tím někdo zkušenosti?