Tablet do 4000,-

Surface a další dotyková zařízení - nejen s Windows

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod grego6891 22. 12. 2013 02:50

Zdravím, chcel by som požiadať o radu ohľadom výberu tabletu. Budem ho používať hlavne na filmy a čítanie na cestách, preto by mal mať kvalitný display a čo najdlhšiu výdrž baterky.

Občas pustím nejakú hru, ale nebude to hlavný účel a predpokladám, že surfovanie zvládne každý. Ideálne by bolo, ak by mal miesto na simku kôli 3G, ale to asi u väčšiny tabletov nebude... :-( Cena medzi 3 - 4 tis.

Zatiaľ čo som pozeral tak sa mi pozdáva tento http://www.alza.cz/asus-memo-pad-me173x ... 429527.htm ale ocením ďalšie tipy. Díky
grego6891
Junior

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 22. 12. 2013 08:34

Vybíral jsem tablety, taky do 4 000 Kč a prioritou byla výdrž. Koupil jsem tento Asus (ve výběru byl ještě tento Acer Iconia Tab a nemůžu si ho vynachválit. Výdrž baterie bez problému dosahuje 10 hodin, výkon na hry taky dostačující. eBooky na tom chci začít teď o svátkách, takže jsem zvědav, ale počítám s tím, že to nebude problém.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 22. 12. 2013 09:14

tabletu s možností 3G je spousta,popravdě řečeo ten kdo měl první tablet je nadšenej prakticky pokaždy pokud chytře nekoupil nějakej uplnej děs.Být tebou jsi li z velkeho města ošaham si ho na živo,to nenahradí nic,pro mně třeba spousta věci v ceně kolem 5000 je uplně nepřijatelý že bych si koupil,v dany cenový hladině považuju za favority něco uplně jinyho a ten druhej je přitom z tehož nadšen.
Byt tebou OČI MAŠ JENOM JEDNY,s tim začni a to ti nikdo ve foru neukaže nebo neřekne protože je minimum lidí co vlastnili nebo měli dyl možnost zkoušet dejme tomu 30 modelů aby mohli porovnavat.
Viděl jsem nadšení z vyblityho panelu na kterej bych nekoukal 5 minut.Potom pokračuj konektivitou - pokud nakej typ potřebuješ a nema ho nic to nenahradí - ani OTG v mnoha připadech.Potom vydrž.No a jako první byt tebou se mrknu na živo co znamena 7 versus 8 versus 9.Obrovskej rozdil kterej dokud bych si neujasnil do čeho půjdu nic neřešim.
Věci typu vicejadro,giga ram jsou samozřejmost a nestojí za zminku dnes už.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod akira.uzai 22. 12. 2013 09:27

Pokud máš chytrý telefon, tak bych se na nějaký tablet vykašlal a na filmy se koukal na telefonu a na čtení si koupil čtečku. Ideálně Kindle 5 z Raichu za 50 éček.
Tablet je jen takové plonkové zařízení mezi telefonem a počítačem.
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 22. 12. 2013 10:51

To jsem si taky dlouho myslel, ale není to tak...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod josefbuba 22. 12. 2013 14:08

Přidej sedm kil a kup v Makru Prestigio PMP5297C
josefbuba
Junior

Odeslat příspěvekod saxomaxo 22. 12. 2013 14:22

ACER Iconia Tab A1-810 white/Android do 4000tis osobnu skusenost nemam ked niekto ma rad si precitam nazor diky.
saxomaxo
Kolemjdoucí