Zdravim. Planujem si kupit svoj prvy tablet a tak potrebujem poradit od tunajsich prebornikov. Doteraz mam skusenosti len s Desktopmi a Laptopmi, cize mozem byt v tejto oblasti trochu noob, tak predom sorry za to a diky moc za kazdu radu pri vybere.
Cena: Nemam ponatia, ale rad by som sa zmestil do 300eur (7500 KC?)
Moje poziadavky:
1. Overena kvalita a zivotnost, tj mal by nieco vydrzat.
2. Quad core idealne 4gb ram, ale mozno postaci aj 2gb (zalezi ako sa to prejavi na cene)
3. Windows
4. Schopnost hrat starsie hry, cca 2006 a spat, tj 10 a viac rokov stare mi uplne stacia. (nove aj tak nestoja za nic )
5. Display ½ klasickeho laptopu, cize 7.5”?, pripadne aj vatsi, mozno 10” nie vsak 15 ako laptopy, to uz je zbytocne velke na prenasanie. Nevyznam sa v tych velkostiach displayov v palcoch, cize necham si poradit. Ale priblizne format vykresu A5, prip. trosku viac.
6. Moznost zapojit extra klavesnicu a mys najlepsie asi cez usb2.0. + Dalsie zariadenia cez usb
Idealne vsak asi tablet, ktory sa uz predava aj s klavesnicou - a moznost zapojit ju ako k NTB
7. Potrebujem moznost napajania na net aj cez klasicky sietovy kabel
8. Ak by to malo schopnost ponat aj sim kartu na telefonovanie, tak by som sa tejto moznosti nebranil. resp. uvital.
9. Gps
10. Dobre chladenie. Bol by som rad keby to dokazalo bezat 24/7 s obcasnym vypinanim. Priemerne notebooky, co som mal toto zvladali niekolko rokov.
11. Decentna kamera - aspon jedna.
12. Celkovo by mal dokazat posluzit ako nahrada laptopu.
Vyuzitie: Surfovanie po nete,GPS, PDF a office, hudba, filmy, starsie hry-vid hore.
PS: Ak si este na nieco spomeniem co by mal mat tak doplnim. Pripadne poradte na co by som sa mal divat pri vybere a co by mal dobry tablet mat.
PS2: Niektore poziadavky sa daju upravit, pripadne spustit z nich. Ak to bude nutne.