Konvertibl s Windows do 8.000 Kč

Surface a další dotyková zařízení - nejen s Windows

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kultus 26. 1. 2016 07:55

Jeteho nic nechci, to uz bych spis koupil nejaky 12,5" repas X220-230 a obetoval rozliseni a castecne velikost vymenou za vykon a ergonomii. Ja hledam primarne neco s klavesnici (na tom lenovo S10-3 je holce dostatecna), kde pujdou bezne win aplikace, na kyere sme zvykli, s vidinou obcasneho pouzivani jako tablet-surfovani, YT a na snadne prenaseni na ty vikendy a dovolene. Vim, ze se daji ke klasickym tabletum dokoupit i bezdratove klavesnice kor k ipadum, ale ja ten iOS doma nechci ani android (mam doma Note 4) neberu to jako nahradu notebooku... :) samozrejme kompromisy plynouci z male klavesnice a displeje ci nizsiho vykonu sme si vedomi...doma mam asus G74SX na poradnou pracu, tohle bude pouze doplnek.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod dustojnikhummer 26. 1. 2016 08:52

Pokud nový, tak v této cenové kategorii se Lenovu nevyhneš. Jak jsou na tom ceny "yoga" tabletů?.
dustojnikhummer
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 26. 1. 2016 12:31

Jinak samozrejme vsem dik za reakce, nejsem nevdecny pouze vic vybiravy :)

Co se tyce FHD, tak jak jsem psal s 10.1" jedine lenovo miix 3 nebo Acer Switch 10...

A Yoga tablety? FHD 12K (alespon co jsem nasel) a neprijde mi nejak lepsi, akorat ze maji funkci "ovladani displeje cimkoliv" jinak jak vykonem, celkovou vybavou jsou to dost podobne strojky a nebudu priplacet polovinu ceny za o chlup lepsi vykon nebo GPS, kterou nevyuziji (na to mam telefon)...libi se mi HP Pavian x2-10, ale 1280x800 fakt ne to je v dnesni dobe zoufalost kor za ty prachy.

Jinak mi prijde, ze se na trhu zacina vytvaret nejake vakuum pro zarizeni s podobnou konfiguraci a vetsi retezce maji vyprodano. Zustavaji jen zarizeni s horsim displejem a taky mam pocit, ze na to jak dlouho uz je k dispozici x5-8x00 rada procesoru se porad vyprodavaji Z35xx sady. Ze by meli plne sklady? Nechysta se neco noveho do prodeje? Nejsem clovek co by cekal pul roku na nove modely, ale nejaky mesic-dva bych pockal neni to neco co musi byt hned?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 26. 1. 2016 15:26

Po MWC se třeba uvidí. Každopádně Huawei něco chystá.
Milovník přírody, geocachingu a moderních technologií se zájmem o zařízení se systémy Android a Windows, českou i světovou mediální a politickou scénu, a novinky ze světa našich mobilních operátorů. Ve volných chvílích překladatel Android aplikací do ČJ.
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 26. 1. 2016 21:44

Tak jsem se byl podivat tentokrate v electroworldu, meli tam ten HP pavilion X2 10 konecne s novym X5-8300 (aspon) je sice jenom 1280x800 ale po vystrizliveni to v realu nebylo az tak spatne, je pravda ze ho pri nake praci/zabave nebudu mit nalepeny na ksichte precejen to je uz 10" a muze to mit pozitivni vliv na vykon v systemu. No a vedle byl ten Ausus T200, taky neni spatny i konektivita (USBcka) je lepsi nez u Aceru Switch 10 akorat ma hrubsi rastr nez HP, navic na HP jsem cetl i slusne ohlasy na zvuk z tech stereo repraku...vykon procaku v T200 vyssi nez v HP X2, ale zase grafika v Cherrytrail je na tom zase o neco lepe...takze zase tezke rozhodovani :)
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 27. 1. 2016 05:59

Nyní je na Kasa.cz v akci a skladem ihned k odeslání s poštovným zdarma Acer Aspire Switch 10 s Full HD a 500GB diskem v doku za necelých 8000 Kč: http://www.kasa.cz/dotykovy-tablet-acer ... -available

-- 27. 1. 2016 08:51 --

Radmen píše:Já si na přelomu roku koupil Asus T200, v Datartu ho vyprodávají za 9k + lumia 520 zdarma (tu jsem střelil za 2k). Nemá sice FHD rozlišení, což jsem taky původně chtěl, ale jinak je naprosto super, klávesnice v pohodě použitelná, navíc záruka spokojenosti, když se během roku poděla, opraví mi ho a vrátí peníze, snad se zadaří :)

Aktualizoval jsi na Windows 10? Pokud ano, je vše v pořádku? Běží všechno tak jak má?
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod Radmen 27. 1. 2016 10:38

Aktualizovat na Windows 10? Proč? Jakej je důvod? Přišel bych o recovery a měl tedy víc místa? To můžu zařídit i na 7/8.
Radmen
Junior

Odeslat příspěvekod dustojnikhummer 27. 1. 2016 10:51

O recovery nepřijdeš a hlavně na tabletech není důvod na W10 nejít.
dustojnikhummer
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 27. 1. 2016 11:22

Ptám se , protože jsem v nějaké recenzi četl, že prej to nefunguje korektně. Nejdou kamerky, půlka klávesnice a možná ještě něco. Otázka je, zda ten člověk aktualizoval na Windows 10 ovladače.
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod dustojnikhummer 27. 1. 2016 11:39

Ovladače na webu výrobce?
dustojnikhummer
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 27. 1. 2016 11:53

Jasně, nejsem blbej. Mám jen špatnou zkušenost s upgradem na Windows 10 u tabletu Acer Aspire Switch 10. Tam taky měli na webu výrobce drivery pro Win10 a stejně to nejelo korektně. Takže proto.
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 27. 1. 2016 13:07

Ja nahodil W10 na svuj Asus G74SX, stahl korektni ovladace a jede jako z praku, dokonce i stary netbook Lenovo S10-3 si temer vse nasel sam a zbytek jsem trochu pogooglil a taky to jede dobre, dokonce lepe nez W7 (u obou)...samozrejme si umim predstavit, ze vyrobce neco sprasi na novych modelech. Vratit se ale prece neni problem. Osmicky bych asi nezvladl, sedmicky byly pro me na dlouhou dobu posledni normalni system.

Jinak, upgrade na novy system pro mne neni konecna, hned delam reset a plny format a novou instalaci...G74SX byl po upgrade na W10 skoro nepouzitelny, proste se neco *****, po formatu jede lepe nez s W7.

Peta809: jaky ma ten asus T200 displej treba ve srovnani s Acerem, pripadne jinyma co jsi treba videl v krame? Zajima mne kontrast, max.podsviceni, jakou ma cernou, barvy, pozor.uhly...rozliseni uz asi neresim.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 29. 1. 2016 21:31

Displej se mi zdá o něco lepší jak na Acer Aspire Switch 10 s rozlišením 1280x800 pixelů. Displej zvládá 10 dotyků najednou. Barvy jsou pěkné, pozorovací úhly výborné a jas na velmi dobré úrovni.
Co se týče zvuku tak hlasitost mě velice překvapila. Je dostatečná. O kvalitě ti mnoho neřeknu, nejsem hudebník a až takový dobrý sluch nemám.
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod Gooorila 2. 2. 2016 18:04

Ja mam asus t100 s w10 a spokojen, ale nejak se mi dotyka dotykova vrstva displeje a dela to takovy divny flek. A uz ma neco za sebou, tak se taky koukam. Jsem OSVC, tak jsem chtel neco v CR, ale asi pujdu do ONDA v919 air. Ten displej muze byt fajn...
Gooorila
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 2. 2. 2016 19:08

Jde mi po záruku, když jde o dražší produkt. Takže z Číny objednávat nehodlám i když by se určitě daly sehnat pěkné kousky.
Taky padla řeč na Asus T100HA. Co na něj říkáš?
peta809
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka