když se ptá jak přenášet soubory, tak zřejmě nakonfigurovat ssh server nebude uplně jeho parketa..
jéé, trošku OT, ale zeptám se:
mám tady starou symbianovou N8 ale je bohužel zalockovaná, na disky se dostanu, ale jak křupnout ten service kód mi zatím nejde. Netušíte někdo, jak na to?
-- 16. 7. 2016 09:15 --Epe píše:snad jen jedinou jsem nahraval vice jak 1GB dat, ale zadny problem s tim nebyl. A synchronizace pres jejich server taky nijak nejede (aspon oficialne ne

)
Omlouvám se, že jsem byl tak příkrý.. Nevím už proč, ale ten AirDroid mě tehdy nějak nakrknul, ono těch možností na droida je hromada a než se člověk zorientuje, co mu nejvíc sedí, tak musí vyzkoušet spoustu různých aplikací. Já používám na přenášení souborů SSH, jede to jak po lance, tak i přes net. ES Filemanager umí SFTP a máš pořád veškeré disky dostupné a nemusíš se babrat s hloupým sdílením a funguje to cross platform. Je to bezpečné narozdíl od FTP a SMB, které se dá zase použít, když máš nakonfigurovaný VPN server, ale SSH je uplně nejlepší. Na zalohováni pak stačí ADB, nebo nějaká apka, ale nechci svoje data ládovat z tabletu do kompu přes internet, jednak je to pomalé, nevíš kdo poslouchá a většinou je to navíc placené.
btw: tu N8 jsem už uplně briknul a je dead..