Zdravíčko,
vlastním tablet Asus AUZ380C, nevím jestli ten můj kousek je prostě vadný nebo je to obecně platí pro všechny tyto varianty. Proto uvažuji o reklamaci. Mám ho od Vánoc, ale už mi ty jeho nedostatky lezou krkem. Se svými 2 GB RAM se mi zasekává na gifech na 9gag (ano, velký existenční problém) - jenomže můj mobil s 1 GB RAM, zaneplešený všelijakýma appkama a nedostatkem místa, ty gify v pohodě přehrává. No a teda ten tablet moc ani nedává náročnější hry, což mě taky dost sere.
Opožďuje se na něm čas, je jedno jestli ho nastavím manuálně nebo si ho nechám nastavit automaticky ze sítě - vždy to nakonec skončí tak, že se opožďuje min o 5 minut. A při vybití na nulu ho nemůžu hnedka zapnout poté, co ho připojím do nabíječky - si tam tak problikává obrazovka, která někdy signalizuje nabíjení a někdy jenom obrázek baterie, který se jakože nenabíjí.. Dříve se mi záhadně samy od sebe zapínaly předinstalované appky od výrobce, zajímavé, teď už to tak moc nedělá. No a samozřejmě snad milionkrát factory reset.. Výsledek nulový.
Je prostě Asus obecně blbá značka nebo mám debilní kus elektroniky?