Tak také zkouším "co si to nechá líbit", no doufal jsem že ta nabídka Start bude už použitelná,
ale nakonec mi opravdu nejlépe stále vyhovuje (mnohem přehlednější) Classic Shell, po kliknutí spolu se shitfem se objeví ta zabudovaná nabídka, no ale myslím že opravdu nebudu mít důvod ji používat...
Ale narazil jsem i na "dobrý" bug, než jsem si dal pořádného souborového managera, tak jsem kopíroval soubory průzkumníkem
a najednou se mi na ploše začala tak rychle "rozmnožovat" ikona "This PC", že po chvíli těch ikon byla plná plocha

Jinak ještě samozřejmě pracuji nejraději pod lokálním účtem, ale tentokrát jsem při instalaci do virtuálu (kvůli počáteční nedostupnosti sítě)
ani jinou možnost neměl a když jsem to chtěl potom zkusit připojit k účtu MS (schválně jestli se to bude synchronizovat s mými W 8.1),
tak jsem se nedočkal do mailu toho "ověřovacího kódu" a tedy se připojit nemohu ...
A ještě jsem ani nepřišel na to, jak vypnout automatické aktualizace, protože ta "údajná nápověda" ohledně toho "admin módu" je prázdná.
Zatím mám pocit, že pokud to nebude zdarma (protože jsem bohužel už 4 roky bez práce) a jestli nebudou hlavně nějaké změny v jádře, kvůli kterým by se to stálo za to, tak jsem tam ještě zatím nenašel nic, kvůli čemu by se mi vyplatilo přecházet z Windows 8.1 ...

AMD RYZEN 7 1700, ASUS PRIME X370-PRO, 2x8GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16, Gigabyte Radeon HD 7790, SSD ADATA SP900, Seagate ST1000DM003-1CH1, Corsair ATX 430W CX430, W10 x64 Pro - http://web.quick.cz/vs165/TMP/W10Muj.png