Moderátor: Moderátoři Živě.cz
petison píše:Zde si stáhni MediaCreationTool 32 nebo 64 bit podle toho jaký máš teď systém a spust ho.Z něj proveď upgrade .Nejjistější je si vybrat volbu stáhnout ISO na disk .To ISO pak rozbalíš ve WinRaru a spustíš instalaci.Ta už pak proběhne automaticky.
Policak píše:petison píše:Zde si stáhni MediaCreationTool 32 nebo 64 bit podle toho jaký máš teď systém a spust ho.Z něj proveď upgrade .Nejjistější je si vybrat volbu stáhnout ISO na disk .To ISO pak rozbalíš ve WinRaru a spustíš instalaci.Ta už pak proběhne automaticky.
To jsem zkusil, ale musel jsem se vrátit k 8.1, po instalaci nešly drivery USB, došlo i na modrou smrt, takže předpokládám, že tam bude nějaký větší problém. Zajímala by mě zkušenost někoho se stejným typem, nejsem snad jediný v republice, kdo si ho koupil.
xtom01 píše:Vypadá to, že Lenovo trochu zaspalo. Já mám tablet 2v1 MiiX 2 a udělal jsem upgrade přes MediaCreationTool. Mám problémy s nefungujícím touchpadem a některými klávesani na klávecnici (dokonce i externí!). Sám to tipuji na vadné ovladače USB. Konzultoval jsem to s Lenovo helpdesk. Po pár minutách hovoru mi tamní soudruh přiznal, že Lenovo má s přechodem na W10 dost problémů a doporučil mi vrátit se na W8. To jsem zatím neudělal, ale občas se přistihnu, že o tom přemýšlím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků