Moderátor: Moderátoři Živě.cz
fps píše:díky, se mi tedy nechce něco instalovat, raději bych kdyby to šlo přím v OS W10?
fps píše:díky za ochotu poradit, HideVolumeOSD jsem nainstaloval a funguje, ale jen do restartování PC, po restartu hlásí chybu
fps píše:ano, nainstaloval jsem HideVolumeOSD 1.2, ale zkoušel jsem i to nad tím, ale chovají se oboje stejně
Dreamer píše:https://sourceforge.net/projects/hotkeyp/
http://petr.lastovicka.sweb.cz/ostatni.html
Este upresnim informaciu o tom ako uplne zneviditelnit akekolvek oznamenie hlasitosti:
- okno > moznosti > prikazy:
1. moznost: pruhlednost nastavit na 1, potom prip. na 0, priamo na 0 nefunguje
2. moznost: viditelne po dobu 0 ms - funguje bezchybne, overene
Okrem desiatok uzitocnych funkcii je mozne nastavit vlastne klavesove, mysie alebo kombinovane skratky pre hlasitost, napr. Ctrl+koliesko mysi, bocne tlacidlo+koliesko mysi...
r34ktor píše:fps píše:ano, nainstaloval jsem HideVolumeOSD 1.2, ale zkoušel jsem i to nad tím, ale chovají se oboje stejně
Jaký režim si zvolil - tray verzi, nebo tichý mód. U mě na W10 1709 (build 16299.334) chodí v tray režimu zcela bez problémů.
r34ktor píše:HotkeyP používám roky. To co popisuješ však požadovaným způsobem nefunguje. Alespoň u mě ne.
Oznámení je skryto pouze pokud nastavím a použiji vlastní klávesové zkratky pro změnu hlasitosti. Když ale úpravu provádím pomocí multimediálních kláves, vyskakuje systémový pop-up.
r34ktor píše:Nepoužíváš autologon (automatické přihlášení do Windows bez zadávání hesla)? V diskusi k programu pár uživatelů zmiňovalo, že pokud je použit, program na některých PC nenaběhne korektně.
Dreamer píše:OK, potvrdzujem ze je nutne nastavit vlastne klavesove skratky, ale je mozne nastavit aj multimedialne klavesy, takze HotkeyP prevezme ich funkciu, takze je mozne pouzivat rovnake klavesy
fps píše:tak to tedy používám, ale jak jsem zjistil, tak někdy HideVolumeOSD naběhne správně, a někdy ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků