místo na disku

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 10

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Marketa1986 21. 12. 2020 16:46

Takhle můžete to udělat. Jenže pokud zaplníte takto SSD je zde riziko. Vždy je třeba mít nějaké "volné" místo a nezaplňovat SSD/nvme disk úplně. Já osobně mám vyhrazeno taky nějakých cca. 40GB jako (nepoužitelné)
HAJIZLE MILSMIR
Marketa1986
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 21. 12. 2020 19:14

Milanr1 píše:To slouží jako OP.
Zařazovat to do OS není rozumné.

Neslouzi a nemohuze, protoze OP vyhradne internal logika, do ktere nemohuze adress (You will never got direct access by I/O commands) externe zdroje. Kazdy radic rezervuje v interni topologii cast NAND (RAW} kterou uziva a definuje natvrdo ve svem microcode. There' s no way, how to access it. Just no.

OP (RAW) != SA (ASU) a neni disk consumer, ktery by predkladal WAF. Stejne nemuzes GC na SA, protoze pracuje jen s OP (consumer). Doba davno pryc.

Ofc, if u have engineering sample etc.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod meda2016 21. 12. 2020 21:07

Já nemám na SSD téměř žádné nepoužité místo. Odkládací partišnu si systém obhospodařuje sám a údržbu prostoru disku má v režii řadič a firmware.
meda2016
Pokročilý

Předchozí stránka