Windows po uspani zvysi hlasitost na 74%

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 10

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Dreamer 2. 7. 2024 20:24

Mal som rovnaky OS, HW, zvukovku, SW, ovladace, prakticky vsetko, no po preinstalovani Windows 10 na novy SSD disk mam zvlastny problem.

Hlasitost mam na normalnej urovni asi na 10%, ked pocitac uspim, tak po prebudeni sa hlasitost zmeni na 74%, to sa deje, ked nemam spusteny ziadny program, neprehrava sa ziadny zvuk, skusal som aj povypinat vsetky programy.

Este zvlastnejsie je, ze ked spustim akykolvek prehravac, kde sa prehravaju zvuky, nastavim celkovu hlasitost na 10%, uspim PC, prebudim, tak hlasitost zostane na 10%.

Ked sa ale neprehrava ziadny zvuk, tak hlasitost po prebudeni vzdy vyskoci na 74% a nasledne po zapnuti cohokolvek to zacne "kricat".

Skusal som to viackrat, stale rovnaky problem, aj po restarte, vypnuti PC.

Prosim o pomoc, akukolvek radu, casto sa mi podarilo vyriesit problem aj bez konkretnej rady, nieco na nakopnutie spravnym smerom.

Dakujem.

Windows 10 22H2 64-bit Home, X-Fi Titanium PCI-E.

-- 5. 7. 2024 11:02 --

OK, vyriesene, aj ked neviem presne ako.

Zmenil som niektore nastavenia zvuku, aj pre X-fi, nepomohlo, potom som niektore nastavenia vypol, nic, zapol a uz to funguje spravne, aj ked mam prakticky rovnake nastavenia, ako predtym, ked to nefungovalo.

To je Windows, zahadny OS.

-- 5. 7. 2024 14:25 --

Tak teraz je tam zvlastny sum, ktory predtym nebol, iba v 1 rezime, v ktorom sa spravne meni hlasitost. Taky problem som uz mal a vyriesil som to, ale uz neviem ako. Sposobuje to asi niektora funkcia, ale vypol som vsetky a aj tak to neprestalo.

Nemoze to sposobovat HW problem, pretoze v jednom rezime to nie je, takze je to urcite SW problem.

Takze teraz v jednom rezime Creative SW mi nefunguje dobre hlasitost a v druhom je rusenie.

-- 20. 7. 2024 17:20 --

Tak je to uz asi definitivne vyriesene, zmena hlasitosti po prebudeni pc, aj sum, vyriesilo sa to samo, nic som nespravil, nezmenil.
Dreamer
Dreamer
Junior

Tento příspěvek byl odstraněn.
esther598