mám celkem velký problém. Nešel mi nainstalovat ovladač na mou RTX 2080Ti tak jsem jej v programu DDU (v nouzovém režimu odebrala) Komplet všechno (HARD) no a tím jsem si asi zadělala na velký SW problém, protože mi nešel žádný driver nainstalovat, ani apka nic. Hlásilo to tohle:
Tak jsem provedla přeinstalaci Windows 11 ze sítě. Musela jsem všechno pracně znovu nainstalovat, ale dnes se mi to zobrazilo znovu a nelze nainstalovat novější drivery.
Co s tím? Je to úplně SW rozbité, že to budu muset řešit čistou instalací windows? Nebo se to dá opravit nějakým nastavením? Fixem?

-- 27. 4. 2025 14:04 --
Tak bohužel začal padat hlavní ovladač ve hrách. Je to hodně špatný. Tak mi nezbylo nic jiného než si "vyrobit" Win11 flashdisk a udělat čistou instalaci Win. + samozřejmě před instalací Win odpojit všechny ty HDD "plotny" Win rády odkládají na HDD při instalaci další soubory.
Asi moje chyba, že jsem použila DDU a zvolila velmi agresivní odstranění s tím, že i v registrech je nějaký "bordel" ručně se mi to dohledávat nechce tak čistá instalace + formát KC 3000...no aspoň si uklidím konečně na disku i když práce do 18h. minimálně

-- 27. 4. 2025 15:27 --
EDIT: Po zcela nové, čisté instalaci a formátu KC 3000 (s tím, že jsem odpojila všechny plotny HDD) tak po zapojení HDD (ploten) se mi ve Windows ve správě disků zobrazilo zda chci cizí HDD implementovat? Dala jsem ano a cizí HDD jsou plně čitelné!!! RAID 0 Složka steam je tedy plně čitelná a všechny hry tak jsou plně funkční (odzkoušeno) jen to chtělo nějaké ty knihovny nainstalovat. Rozhodně jsme byla přesvědčená o tom, že SW RAID 0 vytvořený pomocí Windows je čitelný jen na nativní instalaci Windows, ale není tomu tak.
Ve výsledku jsem ráda, že jsem to udělala...sice pracné, ale formát C: hodně řeší než se v tom hodiny hrabat a doufat, že daná hodnota v registru bude OK.
Za mě vyřešeno.
LOCK.
Určitě nedoporučuji spoléhat na to, že SW RAID 0 bude plně čitelný...jsem ale ráda, že jsem si dokázala jako Lama poradit ve výsledku sama...