od duklinek 18. 5. 2025 03:46
díky, ale o biosu žádná zmínka, nikde tam nic není, příp. napiš přesně kde? děkuji
-- 19. 5. 2025 05:27 --
prostě přesný čas než se dostanu na plochu je 5 minut (což na jednu stranu jde přežít, když pc zapnu ráno a vypnu až večer, ale na druhou stranu to člověka štvě, když nedávno to nabíhalo pár vteřin), nikdy jsem toto neřešil, jenže servis nemám ted moc dostupný a tak rády bych si poradil po domácku:-), prostě nějakým testem a dám to jsem jako screen a vy odborníci poradíte. děkuji
-- 21. 5. 2025 05:15 --
prostě při nabíhání na plochu se to sekne a vidím jen nápis lenovo 5 minut
-- 26. 5. 2025 04:18 --
ted jsem měřil přesný čas naběhnutí na plochu a je to dve a půl minuty. Je divné, že před ctrnacti dny to bylo sest minut a nic jsem s tím nedělal. Nechápu, podivné. opravdu není nějaký jednodušší program na celkovou kontrolu pc? vím, nejlepší cesta servis, ten, ale není blízko.
-- 28. 5. 2025 20:38 --
ach jo, jsem trubka, platím programy na test typu avast, ccleaner, nemám cas na servis, chtel jsem to vyresit doma na koleni, to je lepší pár stovek nekomu z vás, aby me poradil. nejaký sikovný program na test pc atd.
-- 3. 6. 2025 07:53 --
to je mazec, zkusil jsem jen příkaz cleanmgr.exe a pc najede za 35 vterin, je to málo, či hodně?
-- 9. 6. 2025 09:06 --
tak 26 vteřinek, asi samo se to vyřešilo, nicméně děkuji za rady a tipy
-- 30. 6. 2025 05:13 --
zdravím po dlouhé době. stále stejné, ntb nabehne za 25vteřin pokaždé. Touchpad nejde, nebyl čas to hodit do servisu.
vím, dobu nabehnutí ovlivní milion faktoru, ale co vy, zkušenní uživatele, jak dlouho např. uplne nový ntb dejme tomu zakladní ntb na práci doma v ceně 13tisíc naběhne, jiná značka, jiný čas nabehnutí?