od duklinek 18. 5. 2025 03:46
díky, ale o biosu žádná zmínka, nikde tam nic není, příp. napiš přesně kde? děkuji
-- 19. 5. 2025 05:27 --
prostě přesný čas než se dostanu na plochu je 5 minut (což na jednu stranu jde přežít, když pc zapnu ráno a vypnu až večer, ale na druhou stranu to člověka štvě, když nedávno to nabíhalo pár vteřin), nikdy jsem toto neřešil, jenže servis nemám ted moc dostupný a tak rády bych si poradil po domácku:-), prostě nějakým testem a dám to jsem jako screen a vy odborníci poradíte. děkuji
-- 21. 5. 2025 05:15 --
prostě při nabíhání na plochu se to sekne a vidím jen nápis lenovo 5 minut
-- 26. 5. 2025 04:18 --
ted jsem měřil přesný čas naběhnutí na plochu a je to dve a půl minuty. Je divné, že před ctrnacti dny to bylo sest minut a nic jsem s tím nedělal. Nechápu, podivné. opravdu není nějaký jednodušší program na celkovou kontrolu pc? vím, nejlepší cesta servis, ten, ale není blízko.
-- 28. 5. 2025 20:38 --
ach jo, jsem trubka, platím programy na test typu avast, ccleaner, nemám cas na servis, chtel jsem to vyresit doma na koleni, to je lepší pár stovek nekomu z vás, aby me poradil. nejaký sikovný program na test pc atd.
-- 3. 6. 2025 07:53 --
to je mazec, zkusil jsem jen příkaz cleanmgr.exe a pc najede za 35 vterin, je to málo, či hodně?
-- 9. 6. 2025 09:06 --
tak 26 vteřinek, asi samo se to vyřešilo, nicméně děkuji za rady a tipy