Bluetooth a Acer 3020 Wlmi - jak ho spustit?

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod cikorsky 2. 6. 2007 19:18

Dobrý den, chtel bych vás pořádat o radu - potreboval bych propojit
notebook acer 3020 wlmi s telefonem motorola L6 pomocí bluetooth. Nemužu však na notebooku bluetooth rozjet - když zmáčknu tlačítko na prední strane notebooku napíše mi to hlášku: No device. V Systrayi mám ikonku bluetooth (po tom, co jsme nainstaloval nejaké obladače z instal CD), ale po kliknuti na ni mi také vyskočí hláška, že není žádné
zařízení.
Mam win xp, dodávané s notebookem.

Mužete mi prosím poradit kde a jak mam zapnou zařízení bluetooth v tomto notebooku, abych mohl komunikovat s mob. telefonem?
Predpokadam, že notebook zarizeni bluetooth má (je rok starý), na v prospektu je logo, na predni strane tlačítko s logem - zrejme pro start komunikace - jak to ale odstartovat - když jsme zapl blue tooth na mobilu, mobil snažil se pripojit, ale notebook stale nereaguje.

Dekuji CIkorsky
cikorsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skvedo 2. 6. 2007 20:01

to ze je tam tlacitko jeste neznamena ze tam bt musi byt, to sasi se pouziva pro konfigurace s i bez bt
chce si to majit jaka je to konkretni konfigurace a podle toho lze rict jestli tam je nebo neni, ale podle toho Nod device na 99% nebude
Mb:SE K550i + Navibe GB735 GPS
PMP: Cowon iAudio D2 4GB+16GB SDHC+Boxwave ClearTouch™ Anti-Glare + SENNHEISER MX 65 VC Street II
NB: Lenovo Tp SL410+ 19" LCD LG W1952TQ-PF; Kubuntu 11.04
skvedo
Junior

Odeslat příspěvekod aaischa 3. 6. 2007 06:58

bt tento notebook nema... bohuzel kup si do usb.. nebo pcmcia
aaischa
Junior

Odeslat příspěvekod mrstevo 3. 6. 2007 07:04

veru ze nema. kamos ma to iste.
mrstevo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cikorsky 3. 6. 2007 08:17

No, jak rika - Colombo - ... tim se vše vysvetluje :D - diky moc za info, zkusim to teda vyresit jinak - tim usb zarizenim.

cikorsky
cikorsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P800 3. 6. 2007 08:27

Bluetooth modul v tomto modelu je Optional, tedy volitelný. Lze tedy v servisu Acer tento nechat doinstalovat.

Pochopitelně, můžete se rozhodnout, že si modul dáte do notebooku sám, v tom případě stačí modul objednat, do dvou měsíců Vám přijde. Poté ale zjistíte, že chybí propojovací kablík, který mají k dispozici pouze v servisu, tak nezbyde nic jiného než notebooku do servisu šupnout.

Nemusíte se ničeho obávat, modul v hodnotě 500 Kč Vám zainstalují za 2.500 Kč a mají to hotové velmi rychle, do měsíce máte notebook doma :? Není se čemu divit, mají velké starosti s opravami svých krámů.

Toliko moje zkušenost..
P800
Junior