Ahoj
mám takové dva menší problémy...

Začal bych asi tím méně závažným...
1. Když přehrávám písničky ve WMPlayeru, tak strašně dlouho (3-4sec) trvá přepnutí mezi písničkami... Opravdu nemám nikde nastavený interval, jak dlouho by to mělo trvat... Když se přepíná písnička, tak se vlevo dole objeví změna média (mám nastaveno jen náhodné pořadí).... Pak se ještě stává, že třeba po 3min. hraní v písničce se začně zvuk trochu sekat(cca na 2sec) koukal jsem se do vytížení proc. a ten v tu dobu ukazuje vytížení na 60% jinak normálně tak okolo 8% při přehrávání
2. Nevím, čím to je způsobeno, ale mám nastevanou max. frekvenci procesoru necelých 1,6GHz (dynamicky se měnící... např. při min. vytížení klesá, ale tuto hodnotu opravdu nepřesáhne... ) Přitom mám procesor 2,0GHz... I ve hrách je to jen 1,6GHz... Ke seldování jsem používal program RMClock... Nikde jsem nic nenastavoval...
Předem díky všem, co mi aspoň trošičku pomohou... Ještě bych dodal, že mám, řekl bych, poslední ovladače. Hlavně BIOS A06...
Jo a chtěl bych se omluvit těm, co již tento příspěvěk četli na konkurenčím fóru.