No z nabidky Dellu asi nic podobneho neni, jedine pak tablety Latitude D430 nebo Latitude XT, ty jsou ale parametrove nekde jinde nez XPS.Ono vubec najit nejakou tu 12", 13" v podobne konfiguraci bude dost problem.U ostatnich znacek se priznam nemam prehled jak je to napriklad se zarukou pri koupi ze zahranici.Do doporucovani nejakych konkretnich modelu se tedy nebudu radsi poustet.
Jinak jsem si precet co ti u M1330 vadi...No rozmery si pri takoveto konfuguraci asi moc nepolepsis.2 USB je hodne kritizovana vec (asi nejvic ze vseho), ktera dost lidem muze vadit.Me nevadi, protoze NB nemam misto PC.V NB mam porad zastrceny prijmac od VX nano a druhe USB mam volne pro flash disk, nic jineho nepripojuji.S-Video bude asi taky problem, myslim ze existuje redukce z VGA.Nebo koupit novou televizi s HDMI

.To predni audio jsem nak nepochopil...me to prijde stejny.
Kdybych mel napsat co me vadi u XPS.Tak to bude v prve rade obava z tech vadnych grafik od NV.Potom ze pri standartnich ovladacich 8400GS nezvlada na nejmensi frekvenci Aero.Vsiml jsem si toho teda ja a par dalsich lidi, ostatni to nak nepostrehnou.Z pocatku jsem si myslel ze to dela jenom me, ale od ty doby jsem mel v ruce asi 4 XPS a u vsech to delalo.Neeni to ale zadna tragedie, pripadne to jde vyresit ovaldacema.Pote trosku nedoresene zavirani vika...mohly na nem byt nejake gumove cudly.Takhle se po par dnech kolem kamery osoupe ta lista o touchpad (to se mi stalo u toho starsiho kusu, ted uz jsem si na to dal pozor a na klavesnici davam hadrik).No a nakonec konkretne u konfigurace s procesory T9X00 me trosku vadi ten vetsi adapter.Az na ty problemy s NV, coz ej dost diskutabilni jsou to vsechno prkotiny s kteryma se da zit...