Dell XPS M1330 - co si myslite o nastupciovi XPS M1210

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod I.Indigo 4. 12. 2008 18:13

Jsem si nechal vyměnit desku..kvůli pískání. Technik ho sice vůbec neslyšel ale já jo.
Po výýměně desky to stejné + NB byl docela po rozmontování a znovusložení rozvrzaný. Tak jsem požádal o nový kus kompletní a jako bonus o nový procesor, kdyby to náhodou bylo procesorem. Dostal jsem nový kus s lepším procesorem a pořád to stejné...
Teď s novým biosem A14 jsem pískání nezaznamenal, ale možná jsem si už zvykl, budu se na to soustředit.
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod Beatle 4. 12. 2008 18:18

Jak je to u toho A14 biosu s hlucnosti ventilatoru?Netoci se porad naplno, jako s nejnovejsi verzi driveru ke grafice?
Beatle
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod I.Indigo 4. 12. 2008 18:20

Beatle píše:Jak je to u toho A14 biosu s hlucnosti ventilatoru?Netoci se porad naplno, jako s nejnovejsi verzi driveru ke grafice?

Ne!
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 4. 12. 2008 18:36

Kdyby to nekdo hledal, tak A14 BIOS je zde:
:arrow: http://support.dell.com/support/downloa ... eid=285127
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Penaten 5. 12. 2008 14:44

Jo takže doporučujete A14 jo?:) já právě měl dojem že u předchozí desky, kde jsem dal upgrade mi to právě také nepískalo, ale nemusel jsem si toho všimnout.
Penaten
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Penaten 5. 12. 2008 14:48

Btw. k tej grafice, toto jsou problémy s M$ drivery, když se nedá ve vistě aktualizovat ovladač a stáhne se ten co má dell na webu šlape to.

Ptal jsem se na to právě supportu na dellu a toto mi řekli osobně jsem to ještě nezkusil, nechal jsem tam tenm co byl na dvd. Nicméně, mi to rozjelo při předešlé instalci až po tom co jsem dal aktualiztovat driver co je ve vistách
Penaten
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 6. 12. 2008 09:08

Me teda nic nepiskalo, alespon jsem nic nepozoroval, ale kdyz je upgrade na svete, tak jsem si ho samozrejme dal.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 8. 12. 2008 19:11

Nevim jestli nekdo z vas resil podporu SDHC karet, ale me se to dneska podarilo rozchodit. Staci si stahnout tohle, rozbalit a potom bud nainstalovat, nebo jenom primo upgradovat driver u SD ctecky.
:arrow: http://www.fmworld.net/download/E1007029/E1007029.exe

Ani jsem nemusel restartovat a hned mi nasel 8GB SDHC kartu.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 9. 12. 2008 01:44

SDHC mi to bere 8GB kartu v pohode...ale u XP jsem to musel tusim nejak doinstalovavat :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 9. 12. 2008 08:41

Gruppe: ono, jedna se o system WinXP, coz jsem zapomnel dodat. Je mozne, ze Visty to uz umeji v zakladu. Ono taky ten driver, co je ve WinXP je z roku 2002.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 9. 12. 2008 10:00

spis je velice zajimave, ze se to neobjevilo v aktualizacich.
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 9. 12. 2008 10:53

Gruppe: jj tam nic neni. Ono obecne tam WinXP uz u DELL vubec nejsou, clovek to musi shanet po ruznych forech. Me se ke ctecce podarilo sehnat jako posledni tohle "Ricoh Memory Card 1.0.1, A00" a to bohuzel SDHC nezvlada. Nicmene ten driver, co jsem ho zde dal je 100% a funguje.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 9. 12. 2008 12:58

ja myslel v aktualizacich Xp , ne dellu :)

jelikoz to byla vada OS-softu a ne HW :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 9. 12. 2008 13:03

Gruppe: bohuzel nebyla, respektive v ramci SP2 a dalsich updatu. Je mozne, ze v SP3 to uz je, ale ten radeji nemam.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 23. 12. 2008 09:53

Mam takovy delikatni problem, notebook zasadne jenom uspavam a vzdy po otevreni vika mi cca 3-4x zablika v levem hornim rohu kurzor, takovy doslova klasicky DOSovy (vubec netusim o co jde, u notebooku se s tim setkavam poprve), pote blikne modra dioda webkamery a nacte se mi prihlaseni do Windows. Takto mi to dela porad, ovsem nekdy se stane (bohuzel jsem zatim neprisel na to, za jakych souvislosti, protoze vzdy delam to same - dam Win+L a zavru viko), ze proste otevru viko displeje a kurzor blika porad dokola a nic dal se nestane. Notebook vubec na nic nereaguje, takze musim dlouho podrzet tlacitko vypnuti, aby se vypnul a potom ho znova zapnul.

Nesetkali jste se s tim nekdo?

A dotaz cislo dve, kdyz ho zapnu, tak se rozsviti modre tlacitko zapnuti, ale po chvilce zhasne a uz vic nesviti. To je taky bezne? Ja jenom, ze u M1210 mi to svitilo porad (pokud se dobre pamatuju).

S474N
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka