Dell XPS M1330 - co si myslite o nastupciovi XPS M1210

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Rayman 23. 12. 2008 12:44

to tlacitko nesvieti akurat dole vedla jackov pre zvuk svieti signalizacia zapnutia
Rayman
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 23. 12. 2008 23:58

Rayman: to souhlasi, dole sviti. A ted jeste vyresit to s tim uspavanim a budu spokojen.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Rayman 24. 12. 2008 12:09

tak to je uz len medzi hviezdami a microsoftom... ja tak problem nemam ale stavalo sa mi ze sa zrutil win a tiez pri starte blikal kurzor a koniec... riesil som to nahodenim zalohy winu a bolo :)
Rayman
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 24. 12. 2008 22:10

No ja kdyz vypnu notebook (uplne), tak pri zapnuti mi projede BIOS ten svuj scan a nez naskoci obrazovka Windows, tak mi tam zase 2-3x blikne ten kurzor - uplne stejne, jako pri tom probouzeni z uspani. Dela vam to kluci taky tak?

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod I.Indigo 29. 12. 2008 03:24

Mám dotaz.
Asi si nechám vyměnit grafiku za integrovanou. S GeForce mám zase problémy.
Chci se zeptat má verze s X3100 HDMi nebo to na to nemá vliv?
A jak je to s přehráváním FULL HD videa? Bude s integrovanou grafikou problém?

Nebo si mám nechat GeForce zase?
95% času trávím klasickou prací max. stříhání videa a hry bych i oželel stejně ta grafika na to už není.
Jaká je výdrž s X3100 a 9-ti článkovou baterkou? Přibližně aspoń.
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod I.Indigo 30. 12. 2008 16:48

Nikdo neví ani jednu odpověď na moje otázky?
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod Beatle 30. 12. 2008 17:19

No ja kdyz jsem chtel vymenit procesor, tak mi bylo receno, ze nemuzou zasahovat do konfigurace tzn. menit komponenty za jine typy, ikdyz nakonec po 4 reklamacich a pulhodinovem telefonatu s reditelem technicke podpory mi procesor za jiny typ vymenili.Pochybuju ale ze reknes "chci vymenit grafiku" (desku) a oni ti to okamzite vymeni.Nebo to mas overene?

Konfigurace s X3100 ma take HDMI a tusim, ze Full HD nezvlada ani GF8400.

Jinak jsi nenapsal co za problemy vubec mas...
Beatle
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod I.Indigo 30. 12. 2008 18:27

Grafika odešla už po druhé...
Háže to barevné pruhy a celý obraz je rozhozený.
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 30. 12. 2008 18:59

Bohuzel vymeneni grafiky neni trivialni zalezitost a museli by ti menit desku. Coz neni v ramci bezne zaruky mozne.

Cili zkus opet normalne servis. Pokud by se ti to stalo potreti, mas moznost odstoupeni od smlouvy-a posleze si tedy vybrat model bez dedikovane grafiky.

Vydrz s integrovanou by mela byt cca 7hodin, cili o takove dve hodky by sis polepsil.

Beatle: pochopitelne full HD video GF8400 GS zvlada. Nicmene nejde ani tak o grafiku, jelikoz netusim jake videa pousti, ja prehravam 99% full HD videa pres CPU C2D 2,2GHz, ktery jej taky zvlada (jelikoz akcelerace pres grafiku se u me moc nekona - nemam blueray disky).
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod I.Indigo 30. 12. 2008 19:11

Gruppe píše:Bohuzel vymeneni grafiky neni trivialni zalezitost a museli by ti menit desku. Coz neni v ramci bezne zaruky mozne.

Cili zkus opet normalne servis. Pokud by se ti to stalo potreti, mas moznost odstoupeni od smlouvy-a posleze si tedy vybrat model bez dedikovane grafiky.

Vydrz s integrovanou by mela byt cca 7hodin, cili o takove dve hodky by sis polepsil.

Beatle: pochopitelne full HD video GF8400 GS zvlada. Nicmene nejde ani tak o grafiku, jelikoz netusim jake videa pousti, ja prehravam 99% full HD videa pres CPU C2D 2,2GHz, ktery jej taky zvlada (jelikoz akcelerace pres grafiku se u me moc nekona - nemam blueray disky).

Jo zavolám servis...myslel jsem to spíše takhle, že tady někomu kvůli tomu stejnému měnili desku i grafiku (GeForce), proto mi přišlo jedno jestli mi dají novou desku s X3100 nebo novou desku a GeForce, ale asi vemu GeForce i kdybych měl na výběr. Už jen proto, že záruku mám ještě 2 roky a nevěřím tomu, že ta grafika tolik vydrží. Mě letos už odešla podruhé. Takže pak vemu zpátky peníze.
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod Rayman 22. 1. 2009 15:19

nazdar...
mam taku otazku aj vasemu XPS konkretne M1330 sa tak lahko otvara zatvara displej... problem je ze ked idem v aute, buse sa mi displej neziaduco otvara na max pri nasich slovenskych deravych cestach :)

neviete ci sa da nastavit tuhost tych klbov??
Rayman
Junior

Odeslat příspěvekod kamil2268 1. 2. 2009 10:26

přitáhnout se nedají, alespoň jsem se na to ptal technika u mě doma
mám taky problémy s grafikou, za cca. poslední půl rok odešla 4x, takže mám už čtvrtou desku a čekám, kdy se to zase posere, ale další už budu požadovat nový kus s X3100 nebo vrácení peněz, protože se z toho stává naprosto nespolehlivé zařízení
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 1. 2. 2009 21:25

kamil2268: na co presne ten notes pouzivas?

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod kamil2268 2. 2. 2009 07:13

na naprosto běžné věci, filmy 30%, hry 5%, net 50%, přenáším ho tak 2-3 do týdne, nedokážu si to vysvětlit
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 2. 2. 2009 10:19

Ne me slo o to, jestli tu grafarnu "vytezujes" nebo bezna prace. Ja to mam treba jenom na "kancelarskou" praci, takze te grafarne pokourit nedavam.

S474N
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka