Nooo hned sa mi to nezdalo

kupene 2/29/2008, takze sa jedna naozaj o renovovany notas...vzdy som myslel ze tieto refurbished su ozaj len mierne pouzivane....nooo je to zaujimave. Cena je £449.99 Including VAT at 15% + dovoz. ale aj tak fajn cenicka, ked mas este zlavu... Ale hned som vedel ze za tu cenu to bude skoro bez zaruky a bez WLED. A tak to aj naozaj je...len 3mesiace zaruky a klasicky True-life display a inac podla TAGu tam je 128 MB NVIDIA GEFORCE 8400M GS.
Tak ja mam jednu z najvyssich zostav(2.5Ghz) s Geforckou a aj dokupenu 9cell. Pri beznej praci(Word, Excel) bez wifi mii vydrzi 9cell 6 hodin, 6cell nieco viac ako 4h. Pravdaze pri power save mode a troska stlemnom jase. Pri hrani napriklad terza SIMS 3 mi to vydrzi na 6cell asi 2 a pol hodiny.
Takze odpoved na otazku....myslim ze sa dostanes pri tejto konfiguracii (kedze taktiez nemas integrovanu grafiku) asi tak na tych 4,5h mozno trosicka viac, s 9cellom nieco viac ako 6,5h.
Inac ta cena je paradna, na to aky fantasticky je to notas. Najma klavesnica je excelentna a aspon mne toto rozvrhnutie klaves maximalne vyhovuje.
Denne tento notas nosim len v neoprenovom obale v ruke(so 6cell) a nosi sa pohodlne (1,9Kg) aj ked bezim na bus:)
V klasickej skolskej taske (obycajny sporovy bagl) ho nosim do skoly s 9cellom, kde mi to pekne vydrzi pocas prednasok. Mne ta vydrz v pohode postacuje.
Inak z toho obchodu by som skor doporucil:
http://www.uklaptops.co.uk/shop/Dell_XP ... M_RED.html kedze podla TAGu ma integrovanu grafiku a WLED, viac ramky a vacsi disk a to vsetko len 30L (900CZk) navyse (a je aj novsi skoro o 9mesiacov).
(inak keby niekto pozadoval udaj o spotrebe, tak mi to pri beznej praci zere 25W, v maximalnej zatazi som dostal z toho 40W

)
Dell XPS M1330, 13.3" WXGA (1280x800) White-LED TrueLife, Intel® C2D T9300 2.50GHz, 4GB 667MHz DDR2,250GB, NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB, 6+9 cell battery,Midnight Blue, jun 2008 - 30 000Sk z UK