Dell XPS M1330 - co si myslite o nastupciovi XPS M1210

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod honti 4. 6. 2009 20:10

Myslíš, že bys mi mohl poslat fotlu, kde je dobře vidět barva klávesnice i tlačítek touchpadu?
honti
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 4. 6. 2009 20:37

A co kdybys tu fotku poslal ty?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod honti 5. 6. 2009 08:57

Vidíš, to mě nenapadlo. Jde o to, že mi teď měnili klávesnici s po chvíli jsem si všimnul, že ta nová je trochus větlejší než byla ta původní. Předtím byla barva klávesnic zcela stejná jako tlačítek touchpadu a teď je trochu světlejší. Napado mě, že třeba se do nových modelů dávají tzto světlejší klávesnice standartně, přeci jenom moje XPS má už 1,5 roku a i na netu jsem našel nějaké fotky, kde se zdá, že je klávesnice světlejší. Prot jsem se chtěl zeptat nějakého majitele...

Obrázek
honti
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 5. 6. 2009 09:38

Tak teda nevim, ale ja nevidim rozdil. Teda az na to, ze mas podle me spinavej povrch touchpadu, si to umej.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod honti 5. 6. 2009 09:56

Přesto bych byl vděčný, kdyby někdo přidal nějakou fotku svojeho XPS při pohledu shor kolmo na klávesnici. Moc děkuji...
honti
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 5. 6. 2009 10:11

Staci ti to takhle?

Obrázek

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod PALO9 5. 6. 2009 10:38

Hosi neviem ci ste si vsimli, ale honti ma iny touchpad ako my (resp ja mam rovnaky ako S474SN). Rozdiel je dolu v tlacidlach, ze my tam mame odstup od okraja a honti to ma az k ohraju. Zaujimave zistenie :) Moje farby su taktiez vsade rovnake.
Dell XPS M1330, 13.3" WXGA (1280x800) White-LED TrueLife, Intel® C2D T9300 2.50GHz, 4GB 667MHz DDR2,250GB, NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB, 6+9 cell battery,Midnight Blue, jun 2008 - 30 000Sk z UK
PALO9
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 5. 6. 2009 10:44

PALO9: no vidis to, ja to ani nezkoumal, je fakt, ze to mame jiny.

BTW uz se tesim na to Studio 13, ktery uz mam na ceste.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod honti 5. 6. 2009 10:47

Já mám ale XPS 1530, takže tam jsou ta tlačítka si trochu jiná.
PALO9: mohl bys sem dát taky fotky kolmého pohledu na klávesnicia touchpad? Děkuji
honti
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 5. 6. 2009 10:53

honti: no pokud mas XPS 1530, tak mazej do prislusneho tematu, tady se resi 13".

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod honti 5. 6. 2009 16:32

Tak já myslel, že to snad nebude takový problém, když to napíšu sem, protože tohle vlákno je mnohem živější. Mohl bach ještě jednou poprosit o ty fotky, jestli vás to neobtěžuje...
honti
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 5. 6. 2009 17:45

honti: neuraz se, ale uz me to obtezuje :wink:

Dokonce bych si to dovolil klasifikovat jako jistou formu obsedantne kompulsivni poruchy co se vztahu k notebooku tyce.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod honti 5. 6. 2009 18:20

Dobrá omlouvám se, že jse vás obtěžoval. Děkuji.
honti
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 5. 6. 2009 18:23

...mne sa to nechce fotit, ale mozem napisat, mam xps 1330, ze farby su u mna rovnake.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 8. 6. 2009 08:21

popravde, taky se mi to nechce fotit :D (uz jen kvuli narocnosti, je to metaliza, musel bych kolmo zvlast vyfotit za stejnych podminek klavesnici i touchpad...ne, jsem linej :) ) Proste jsou ty barvy stejne.

S tou tim umatlanym touchpadem maji kluci pravdu. trocha hybieny obcas neskodi, ja notasek jednou za cas vlkym hadrikem umyju a neni od veci to prejet i voskem. Pak po 2 letetch prodavate notas co vypada jak novy (byt dostava pracovni zahul) a vezte, ze se to na cene sakra projevi ,) to mate asi jako u auta - okartacovany a otujany lak vam hned srazi cenu ,)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka