Dell XPS M1330 - co si myslite o nastupciovi XPS M1210

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod S474N 8. 6. 2009 09:22

Gruppe: no pokud chces notes po dvou letech prodat, tak spis doporucuji vyuzit NBD - proste, nefunguje klavesnice a blbne tlacitko touchpadu :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod honti 8. 6. 2009 09:44

Máte tady s tím reklamováním zdánlivých banalit zkušenosti? Já mám na XPS už několik servisních zásahů a pokud by se do půl roku ještě něco pokazilo, tak by mi měli vrátit peníze. Vím, že to není čestné, ale napadla mě i varianta, že bych v případě nutnosti té poruše nějak pomohl a nahlásil nějakou banální vadu, ale nevím,, jestli mi to uznají nebo ne...
honti
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 8. 6. 2009 09:54

honti, tam to velmi zalezi ako sa prislusny p.technik vyspi. Raz ti zoberu totalnu banalitu, inokedy nie, ale vacsinou ano ;-)
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 8. 6. 2009 09:59

Prej banalit, od kdy je nefunkcni klavesnice nebo vynechavajici tlacitko banalita?

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod honti 8. 6. 2009 10:03

A dá se nějaká taková malá porucha i nějak úmyslně způsobit, tak aby to nebylo poznat, že jsemto udělal schválně?
honti
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 8. 6. 2009 10:09

honti, tak toto asi nie je spravne miesto na taketo otazky...
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod honti 8. 6. 2009 10:27

aha, tak sorry...
honti
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 8. 6. 2009 21:28

honti:
,,že bych v případě nutnosti té poruše nějak pomohl a nahlásil nějakou banální vadu,,

,,A dá se nějaká taková malá porucha i nějak úmyslně způsobit, tak aby to nebylo poznat, že jsemto udělal schválně?,,

promin, asi jsem blbej (ci jak se dnes rika cestnym lidem) ale tohle je mi proti srsti

Kdyby mi to rekl nekdo takhle do oci naprimo, tak by zaslouzil profackovat a postavit zpatky obema nohama na zem. Diky takovym lidem se pak na reklamace nahlizi v mnohych ceskych shopech s despektem.
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 9. 6. 2009 11:58

No me spis prijde, ze dotycny to nema v hlave v poradku. Nereknu, kdyby z toho vysel a neco udelal, ale jeste se na konkretni veci ptat na verejnem foru :roll:

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 9. 6. 2009 13:02

...no tak asi je este mlady...aspon dufam....utesujem sa tak.
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 10. 6. 2009 13:58

Tak uz mam doma Studio 13, zatim se s nim zakladne mazlim a potom zkusim instalnout Win XP a dam vedet, jak to na me pusobi celkove. Zatim jsem nadsen z detailu typu svitici konektor u napajece, zpracovani tela, klavesnice (podsviceni i dioda primo na CapsLocku atd). Musim rict, ze se dost inspirovali u Apple.

EDIT: tak WinXP jsem tam hodil, ale zaboha nemuzu nikde najit ani kus ovladace, co by fungoval, heh. Vsude je odkaz na jeden web a ten je nefunkcni.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 12. 6. 2009 11:24

Takze po dvou dnech trapeni tam proste ty WinXP rozchodit nejdou. Uz jsem kapituloval a hodim si tam Windows 7 v 64bit verzi (cekam, az bude dostupne ISO u buildu 7321) a jdu do toho. Jinak je notes mazlik, uvidime az bude nainstalovanej.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod gonzalezz 12. 6. 2009 14:51

S474N mohol by si mi povedať ako je to s tým prehrievaním ? Prehrieva sa ? A čo výdrž batérie ? Ako na teba ten notebook pôsobí ? Nevyzerajú tie lesklé plasty lacno ?
gonzalezz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 12. 6. 2009 15:45

gonzalezz: netusim, zatim jsem jeste nedoinstaloval.

Co se vzhledu tyce, tak mi prijde dost pevny, celkove treba viko displeje pusobi o 100% lip, nez viko u M1330, ktere je takove na muj vkus moc "pruzne". Baterie jsem jeste netestoval, ted tam davam W7.b7229 a shanim do toho CZ langpack.

EDIT: prihazuju par fotecek detailu, co se mi moc libi:
:arrow: http://foto.s474n.com/m1340/

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod PALO9 13. 6. 2009 17:50

Tak mne osobne sa stale viac paci M1330, to studio sa mi zda take nejak viac leskle, obkukava konkurenciu..ta klavesnica najma. Inak ta cena? to vidim spravne? 95tis Kc bez DPH (113tis)? :D si snad robia srandu... Snad to nie je z karbonu a titanu a s 256 SSD diskom :) To je neskutocna cena. Kukol som hned na ebay, cancelled orders from the Dell Factory Outlet s 4rocnou NBD zaurkou s P9600, tak stali maximalne 877L co je asi priblizne 28tis Kc. Podobna konfiguracia s P8600 za 770L a dovoz na SVK zadarmo:) Tak len sa chcem uistit kolko ta to naozaj stalo (ak to nie je verejne tajomstvo :) ), lebo ta cena vyzera strasne hrozivo... :--
Dell XPS M1330, 13.3" WXGA (1280x800) White-LED TrueLife, Intel® C2D T9300 2.50GHz, 4GB 667MHz DDR2,250GB, NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB, 6+9 cell battery,Midnight Blue, jun 2008 - 30 000Sk z UK
PALO9
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka