Dell XPS M1330 - co si myslite o nastupciovi XPS M1210

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod PALO9 27. 1. 2010 10:55

Tak, od vcera mam novu dosku...odisla mi po roku a pol grafika. Nahodil som BIOS A15 (mal som A14) a nove ovladace na grafiku z 20. 11. 2009 (8.17.11.9562) vraj uz kompatibilne s WIN 7. Aky BIOS pouzivate vy? Rozdiel vo vetraciku je zatial jediny v tom, ze teraz sa zapne automaticky ked sa zvysi vytazenost procaku a naopak vypne ked procesor klesne na par percent vykonu. V praxi to znamena, ze vetracik nejde stale, ked sa zvysi teplota nad nejaku hodnotu, ale ked sa zvysuje vytazenost procesoru. Teploty na grafike som nameral od 59 do 73 st.C. Pri beznom browsovani cca 63. :hmm:
Dell XPS M1330, 13.3" WXGA (1280x800) White-LED TrueLife, Intel® C2D T9300 2.50GHz, 4GB 667MHz DDR2,250GB, NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB, 6+9 cell battery,Midnight Blue, jun 2008 - 30 000Sk z UK
PALO9
Junior

Odeslat příspěvekod a02 19. 3. 2010 10:42

Take mi odesla deska po jednom a pul roku. Vcera vymenena. Jak dlouho vydrzi tahle? Je tu jeste nekdo komu tento notebook vydrzel?
a02
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 22. 3. 2010 16:12

Ja uz skoro pred rokem skocil do M1340, takze netusim :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 6. 5. 2010 12:26

Tak ja desku menil po dvou letech u dvou XPS M1330, u druheho vymenena po zaruce - bez problemu NBD :) clovek se nestaci divit :)

Prekvapive i po dvou letech intenzivniho pouzivani vypadaji oba jako nove - proste jako nejaky Latitude :) zadna vysoupana pismenka nebo touchpad...povrchova uprava skvele drzi, tomu jsem neveril ze to ,,pogumovani,, odola :)

Bezdratovy set od Logitechu za 2500,- vydrzel s pogumovanim na mysce asi tak 6 mesicu nez dokonale hnusne slezlo...
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alfah4ns 6. 5. 2010 12:33

Gruppe:
Dell myslím jednu dobu prohlásil (už to nějaký ten rok zpátky bude, kdy se všude propíraly chybné čipy g84 a g86 od nvidie), že u modelů vybavených podezřelými grafickými jádry bude měnit desky i rok po záruce, pokud bude chyba způsobena právě grafikou.
.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Gruppe 8. 5. 2010 16:20

Ano, Dell onu výměnu skutečně udělá i rok po záruce, tento kousek byl dokonce ale i po této záruce.

Ku mému štěstí deska odešla po týdnu co jsem ji koupil, napsal jsem na podporu (která je nyní v PL) a oni výměnu uznali a provedli :)

Vřele doporučuji všem kdo kupují starší XPS, mrknout do historie, popř kontaktovat dell, zda-li je deska z prvních sérií,či byla-li již měněna :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod imaxik 9. 7. 2010 12:21

Nevite kolik stoji prikoupeni 1roku zaruky NBD?
imaxik
Kolemjdoucí

Předchozí stránka