Dobry den.
Jak pevne je sasi u tohoto modelu? Neprohne se treba pokud ho zaviram prstem za jeden roh?
A za jakeho materialu je prosim ta sasi vyrobena? Obycejny plast?
Dekuji vsem za reakce.
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Chyba je jednoznačně v notebooku a mnou recenzovaný HP Compaq 6710b (notebook.cz)...kalten píše:Mam nove hp 6510b a po pripojeni na rok starem LCD Fujitsu-Siemens ScenicView 19" A19-2A (8000 Kc) mi po monitoru pri zobrazenem tmavem pozadi behaji vlny jako na ruske TV.
Zmena frekvence nepomaha, nejhorsi to je pri 75 Hz. Prozatim je to dle vyjadreni prodejce tim, ze mam levny monitor. S timto LCD jsem nemel s jinymi pocitaci problem (IBM R50e, stolni Dell Optiplex). Ve skole jich mame stovky a podobny problem jsem zaregistroval. Mate nekdo podobny problem? Jaky navrhujete postup?
Diky za radu, Tomas
neveceral píše:to tobs
6715b a 6710b jsou odlišné ntb, mají odlišné základní desky a termistory byly vadné pouze u intel desek, tudíž hukot pouze u 6710b
čtečka karet v 6715b samozřejmě je viz. recenze http://www.zive.sk/h/TestCentrum/AR.asp?ARI=122846
nx7400
pokud se nepletu tak nemá TPM čip a fingerprint, horší výdrž na baterie min. o hodinu proti 6710b a možná i méně portů, to ale nevím jistěo/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků