HP 6710b - postrehy a skusenosti

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod neveceral 28. 12. 2007 22:34

k problémům s rozlišením jsem našel toto http://netsaber.wordpress.com/2007/06/0 ... -solved-2/
už to zkouším (zatím 3x OK) a snad se trvalé výsledky dostaví, protože už mě to fakt otravuje.
neveceral
Junior

Odeslat příspěvekod Romario88 29. 12. 2007 16:00

Ahoj všichni, už jste někdo zprovoznil zvukovku na HP 6710b pod Windows/XP. V podstatě jde asi o to, že mi nejde naistalovat Microsoft UAA Bus Driver for HD Audio. Instalace vždy proběhne velice rychle(vlastně zřejmě neproběhne vůbec), podle mě se aplikace při instalaci ukončí a nic nenainstaluje.....prosíl HELP
Romario88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod error404 31. 12. 2007 20:36

neveceral ----> chlape pak napis jestli to uz konecne pomohlo....at to nedelam zbytecne :-D
error404
Junior

Odeslat příspěvekod 909c04n 31. 12. 2007 21:56

ja som to aplikoval a je to ok
909c04n
Junior

Odeslat příspěvekod error404 31. 12. 2007 22:18

Tak jsem to taky aplikoval a uvidi se...... mohl by nekdo kdo se v tom trochu vyzna napsat co jsem tim presne vypl ??????
error404
Junior

Odeslat příspěvekod Romario88 1. 1. 2008 12:41

Tak už to jede :D . Rozjelo se to až následujícím postupem:
1) instalace WIN/XP se SP2
2) instalace SP33867 UAA driver
3) v systémových zařízeních najít PCI-DEVICE a manuálně nainstalovat ovladač. to už se může dát vyhledat automaticky a windows jej najdou
4) instalace SP37155 ovladač zvukové karty (hurá už bylo nalezeno audio zařízení )

všechny jiné postupy na 6710b nešli

tak at se taky daří, mě to trvalo 3dny....cau
Romario88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neveceral 1. 1. 2008 18:25

k tomu rozlišení, tak to vypadá, že to funguje, ale nejsem si jist, jestli je to opravdu tím vypnutím, ale mám teď problémy se suspend režimem při zavření NTB. Ovšem je možné, že to dělá i Vista SP1, fakt nevím. Jinak suspend funguje zcela OK při zmáčknutí tlačítka napájení.

Ad co to je TMM - dle http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa906532.aspx se jedná o vylepšení, které zjednodušuje konfiguraci displeje na mobilních zařízeních a umožňuje klonovat displej na nově připojenou obrazovku
neveceral
Junior

Odeslat příspěvekod Eross 1. 1. 2008 18:34

Romario88 píše:Tak už to jede :D
všechny jiné postupy na 6710b nešli
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 6. 1. 2008 12:20

Ahoj,

to stačí jenom zavolat na HP.cz a oni mi pošlou na HP 6710b CD s driverama? Nebo co na těch CD ještě je ? Díky za info
technikus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CeCo 6. 1. 2008 12:41

http://www.infocall.cz, tam treba naskenovanu fakturu, dodaci list a naskenovany spodok notebooku tak, aby bolo vidno licencne cislo pre dany OS a seriove cislo notebooku.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod technikus 6. 1. 2008 12:51

Reaguji na komentář od uživatele BRUBLA : Doporučuji nekomplikovat si život, pokud chceš z Vist udělat XP, stačí zavolat na HP servisní linku a požádat o zaslání 2 CD s instalací XP a ovladači. Budeš jim muset zaslat kopii spodní strany notebooku a nákupního dokladu. Během pěti dnů ti zdarma přijdou CD. CD 1 dáš do mechaniky, nabootuješ, spustí se instalace XP, po dokončení vložíš CD 2 s ovladači a hp sw balastem, spustíš ho a dokonce si budeš moci vybrat co z balastu si chceš nainstalovat. Výsledkem je notebook s plně funkční a legální instalací XP.

On se někdy HP 6710b dodával s XPčkama? Nebo to když mám zakoupen 6710b s Vista Bussiness, tak jenom zavolám na HP a oni mi pošlou XP ?? To je nějaký divný, ne? Nebo posílají jenom drivery pro XP ? NEbo se doopravdy jedná o recovery CD???
technikus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CeCo 6. 1. 2008 13:12

technikus:
Jasne ze dodava, napr. cez TopConfig. S tymi XP to plati tak ako pises, samo som tak uz urobil. Jedna sa o plne recovery CD, ako keby si si kupil notas s predinstalovanym XPckom.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AiFfeL 7. 1. 2008 12:43

to CeCo a technikus: jak je to s tím objednáním Win XP místo Win Vista? Koukal jsem na stránky http://www.infocall.cz (resp. http://www.hpinfo.cz) a je tam napsaný že objednání instalačního CD/DVD nebo recovery médií je za poplatek 250,- CZK s tím že doba doručení je 14 dní.
Jak je to když zavolám na zákaznickou linku HP, když na stránkách infocall.cz je napsáno že InfoCall tuto zákaznickou linku pro HP zajišťuje?
AiFfeL
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 7. 1. 2008 17:41

Zakaznicku infolinku robi Infocall v mene HP.
Media ti posiela Infocall.

Takze ci internet, ci e-mail, objednavka skonci u rovnakeho cloveka v Infocall. Do SR posielaju zdarma a do CR - nemam sajnu, musis si zavolat. U mna to inac trvalo cca 3 tyzdne a dosli 2x, evidentne robili tie CDcka fungl nove :)

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod error404 13. 1. 2008 19:41

Lidi tak kde mam poslat ten mail s naskenovanym notesem aby mi poslali ty XP =-o ???????? muzu zazadat i o CD s Vistou =-o
error404
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka