od Zoidberg37 17. 7. 2008 00:52
Prosím vás, mám HP 6710b a na ňom Windows Vista business 32 bit (legálnu OEM verziu) a keď sa pred pár mesiacmi objavil service pack 1, tak som ho dal inštalovať ako každý iný update. Inštalácia sa tvárila že prebehla v poriadku, ale pozeral som aj systém - stále sa hlásil ako Vista bez service packu (pre istotu som dal aj dxdiag a tam som si pozrel, že directX je stále iba 10.0 a nie 10.1 ako by to malo byť v prípade service packu 1). Tak som stiahol celý service pack z webu Microsoftu a nainštaloval. Už to síce bola Vista zo service packom ale nešiel internet, ani cez wifi ani cez kábel, takže to zrejme nerobilo dobre tomu intelu 394ABG - sieťovej karte. Tak som service pack odinštaloval (áno, keď si ho nainštalujete "manuálne", tak to ide) a volal som HP a povedali, že o tomto probléme vedia, že chyba je na strane Microsoftu a do pár mesiacov by mal byť pre tento notebook funkčný service pack 1. Nejako mi to aktualizáciu stále neponúka (už prešlo hodne mesiacov..), tak si nie som istý, zdá sa mi, že niektorí tu service pack na takejto konfigurácii máte, tak by ste mi možno mohli poradiť, čo spraviť. Dik