RadimL píše:já ten notebook jedu dneska vrátit (míra trpělivosti se spol. HP přetekla) - takže hokusy pokusy budu zkoušet až v případě, že by se vrácení nezdařilo.... /quote]
Mimochodem HP si to tentokrát *****, když se snažilo hrr hrr přijít mezi prvníma s novýma modelama. Příjemně mě ale překvapil ACER. Jejich nové TravelMate modely (to jsou ty černé) jsou prostě boží. Měl jsem v ruce 14" TM6492 a kdybych si měl vybral mezi HP 6510b a jím, tak jdu do ACERu. Šasi je o dost pevnější (slitiny Mg-Al se nezapřou) a celý notebook je vychytaný do posledního detailu (vyndavací mechanika s možností tam dát baterii, dokovací stanice, kde funguje správně i DVI, smartcard, trackpoint, biometrický senzor atd atd)....celý ten notebook je prostě boží a navíc na tu baterku vydrží skoro 5 hodin a je přitom úplně tichý.
Teď tu mám TM6592-G (15.4") s X2300HD a proti HP 6710b je snad ve všem lepší (jenom teda teď mám verzi s pouze WXGA displejem). Na to že má grafiku, tak se ventilátor spouští po intervalech a nejede pořád, a navíc opět výdrž skoro 5 hodin. Že má navíc seriový port, kombinaci ExpressCard+PCMCIA, DVI a všechny vychytávky, co jeho menší kolega ani nemá cenu zmiňovat. Prostě business notebook, jak má být.
HP zaútočilo ACERu na nejnižší cenový segment, tak teď evidetně ACER vrací úder

. Nedělám, žádnou agitaci ACERu, ale je fakt, že HP mě hodně zklamalo a když mám ty obrovský možnosti to všechno porovnávat, tak vidim, že HP neni nic extra super.