HP 6710b - postrehy a skusenosti

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod CeCo 28. 6. 2007 13:13

Pamat je urcite 2x1024MB. Mam to potvrdene z viacerych doveryhodnych zdrojov (za niektore spomeniem bill of materials pre montaz notebooku na vyrobnej linke).

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bonovoxik 28. 6. 2007 15:08

Precitajte si toto.
http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate ... e_id=49237
Si myslim ze to bude rychlo vyriesene.
Bonovoxik
Junior

Odeslat příspěvekod Martinez 28. 6. 2007 15:29

No tak mám laptop doma - hlučnější je, s tím nic nenadělám, větrák spíš jede než ne (pokud si člověk pustí hudbu tak ho ale neslyší)... Jinak jsem ale zatím více než spokojenej - všechno funguje jak má :) - repráky hrajou hezky, displej je super, klávesnice taky dobrá (u nx7300 byl možná o něco lepší layout), Visty taky fungují hezky... Zatím ve mně převládá dobrej pocit, takže si ho asi nechám, ještě jsem nezkoušel to NHC - uvidíme třeba to bude fungovat :) ...
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 28. 6. 2007 15:30

No ale toto tu uz bolo aj predtym... A stale nic. Aj ked na druhej strane, BIOS ma datum 14.4, co je este pred uverejnenim tohto updatu.
Nechce sa mi vsak verit, ze by sa len procaky dodane pre HP a len v 6710/6510 spravali prave takto (hlucny vetrak) - tam bude problem niekde inde...

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Martinez 28. 6. 2007 16:11

Bonovoxik píše:Precitajte si toto.
http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate ... e_id=49237
Si myslim ze to bude rychlo vyriesene.

Stáhnul jsem to a nainstaloval, ale jestli to má snížit procento času, kdy je zapnutý větrák tak to nefunguje :) ...

//a stejně tak nejede ani to NHC, uvidíme co HP předevedes BIOSem :) ...
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod Bonovoxik 28. 6. 2007 18:23

Ahoj Martinez

Chcem si ho o 2 týždne kupit.

Mam len jednu otazku si s nim spokojny ?
Je to naozaj take hrozne ???
Bonovoxik
Junior

Odeslat příspěvekod Martinez 28. 6. 2007 19:23

No záleží jak moc si ten hluk budeš brát - teďko večer se ten fan pouští míň něž během dne, ale zase mám laptop u kousek od topení, takže ono to bude asi jedno... Jinak myslím, že hlučnost je baj oko stejná jako u Pavillionu dv6397, co jsem tu měl - ten ale myslím nefoukal tak často :-/ ...

Jinak jak už jsem psal pokud pominu větrák, jsem hodně spokojenej :) ... Akorát to bude chtít dopřát mu ještě jednu RAMku - teď jsem instaloval aktualizace pro Windows a přitom psal ve Wordu a trošku se to trhalo :/ ...
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod spachtle 28. 6. 2007 22:28

ted mi tak napadlo, jak tady lidi rikaji, ze ho vrati: jak je to vubec s tema predinstalovanejma vistama? tam prece podle me jakmile se jednou pusti ten notebook, tak probehne nejaka doinstalace, kde se udela zaloha na medium a to uz nejde vzit zpet, ne?
nevim, jestli to budou ochotny vzit zpet, protoze vlastne to zbozi jiz neni v puvodnim stavu a nevim, co by s tim pak delali...

navic tusim, ze na licence programu je nejaka vyjimka, tak aby pak nechteli doplatit rozdil za licenci windows...
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 28. 6. 2007 22:54

Uff... Toto je otazka skor pre HP. Skusim zistit informacie, ale moze to chvilu trvat.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Martinez 29. 6. 2007 08:17

Na fóru podpory HP, někdo začal shánět sériový čísla hlučnejch notebooků, přispět svoji troškou můžete tady...
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod Bonovoxik 29. 6. 2007 08:18

Pýtal som sa na to vrátenie notebooku HP6510b adá sa to v pohode vrátiť s jednou podmienkou.

Odrátaú 20 percent s ceny notasa.
Bonovoxik
Junior

Odeslat příspěvekod wakkee 29. 6. 2007 08:38

20% je celkom dost, to by sa hadam dal ten hluk vydrzat ;)
---------------------------
Wakkee the real nerd
wakkee
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 29. 6. 2007 10:32

Bonovoxik:
Kde si pytaju 20% spat? Ak sa da, posli mi ten mail (poskytnem ho cez sukromnu spravu, ozvi sa mi).

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Buthrakaur 29. 6. 2007 10:43

HP 6710b mam tejden a hlucnej mi neprijde - mozna uz mam ale nejakou novejsi verzi, nevim...

mam ale problem s VGA vystupem - leze z nej asi slabej signal a na externim lowend LCD je potom obraz neostrej a ruzne se vlni (kdyz to LCD napojim na desktop, tak je obraz bez problemu). neda se na to proste koukat :/ zajimavy je, ze na kvalitnejsich drazsich monitorech je obraz docela v poradku - asi maji lepsi citlivost na signal. zkousel jsem uz asi 5 LCD a 5 kabelu a vysledek porad stejnej - na monitorech cca do 10k je obraz na nic a na drazsich je v poradku.

nemate s tim taky nekdo zkusenost nebo nemoh by pripadne nekdo dalsi, kdo ma 6710, vyzkouset, jestli ma podobne mizernej vystup? vcera jsem s tim byl v servisu a na reklamaci tohle zrejme neprojde ;((
Buthrakaur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RadimL 29. 6. 2007 11:32

k tomu vrácení - tak jsem ho nakonec nevrátil, s tím že se to snad nějak vyřeší. Kupoval jsem ho sice na fyzickou osobu, ale jako podnikatele, takže ani nevím jestli by to šlo... (asi by záleželo na vůli prodejce + nějakém stornopoplatku - po tel. jen tak mlžili). To jak tu píšete ohledně OEM Windows, OEM Office atd... tak to už je asi problém prodejce jak si s tím poradí.....

jinak si pořád myslím, že ten můj je hlučnější než ty ostatní hlučné :) . Konkrétně u mě nemá hudba z těch notebookových repráčků šanci přehlušit hukot ventilátoru tak aby nebyl slyšet.....

Na druhou stranu notebook jinak vyhovuje a tak si za cenu stornopoplatku nechám radši poladit větrník :) . (pokud by to teda HP nebyli schopní napravit....)
RadimL
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka