Já se pořád chystám to tam dát ( na tu Jeremenkovou), ale mám obavy aby mi to stihly vyměnit, chci si ho vzít sebou do USA a leté mi to 1.9. Taky na tom pořád něco bastléím do práce, tak teď nevím....
XP instalace proběhla vpořádku, akorát jsem na začátku vypl ten mód v BIOSu ale ˇmám ho stále vypnutý, protože pokud ho zapnu tak se to při strtu zhroutí. Tak nevím jestli to mám ok... Čtečka, wifi, BT, LAN, zvukovka jsou ok ale nevím jak aktivovat tu čtečku otisků, to jsem ještě nepátral a také mám ve správci programů nějaký vykřičník od nějakého zařízení, které nevím co je zač, snad ta čtečka? Nebádal jsem, nebyl čas, zatím to fachá ale při návštěvě na Jeremenkově se chystám s něma promluvit jaký je nejlepší postup a co tam dát a jaké blbiny NEe. Podtaktování procesoru funguje, když je to na baterku spane to z 2GHz na 800 MHz á podle potřeby se to zvedá na 1.2 GHz a výše, takže to jede bezvadně. Napište vaše tipy co a jak s XP. Jinak chlápek z Microsoftu mi potvrdil, až tam budu dávat zase Visy tak kdyby byl nějaký problémm a%t zavolám. Aktivovali mi XP Pro z cizí OEM verze.