HP 6710b - postrehy a skusenosti

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Rodsten 10. 8. 2007 13:02

to wolf. Ty jsi taky dával NB do servisu kvůli hlučnosti ? Jak jsi pochodil, vyměnili MB ?
Rodsten
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 10. 8. 2007 16:56

wolf:
Ty mas tusim LG.Philips, takze ty si v suchu :) Ale niekedy tam daju nieco od Quanty ci Chi-Mei, kde trosku vidno zltkasty povrch a ta silikonova vrstva je o nieco zretelnejsia. Ale stale je to lepsie ako vacsina WXGA panelov.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod neveceral 11. 8. 2007 09:03

wolfenstein 8mm píše: Já mám teď XP Pro a běhá věe OK
neveceral
Junior

Odeslat příspěvekod Martinez 11. 8. 2007 15:07

wolfenstein 8mm píše:No já myslím, že pokud se přidá RAMka, tak že to běhá v dualmódu, tak se snad automaticky zvedne fillrate grafickeho integr, čipu GMA3100, ale zatím to nemohu ověřit. Zkuste to změřit v nějaké hře nebo benchmarku...n/quote]

Podle mě je to tím - při singlu je sběrnice 64bit, při duálu 128 - to by se na výkonu tý grafiky projevit mělo... Podobný věci se dají imho vypozorovat už u GMA 950...

Jo ještě - vyzkoušel jsem připojit k notebooku LCD - konkrétně HP L1740 - žádných vad obrazu jsem si nevšiml...
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod wolfenstein 8mm 11. 8. 2007 16:28

Já se pořád chystám to tam dát ( na tu Jeremenkovou), ale mám obavy aby mi to stihly vyměnit, chci si ho vzít sebou do USA a leté mi to 1.9. Taky na tom pořád něco bastléím do práce, tak teď nevím....
XP instalace proběhla vpořádku, akorát jsem na začátku vypl ten mód v BIOSu ale ˇmám ho stále vypnutý, protože pokud ho zapnu tak se to při strtu zhroutí. Tak nevím jestli to mám ok... Čtečka, wifi, BT, LAN, zvukovka jsou ok ale nevím jak aktivovat tu čtečku otisků, to jsem ještě nepátral a také mám ve správci programů nějaký vykřičník od nějakého zařízení, které nevím co je zač, snad ta čtečka? Nebádal jsem, nebyl čas, zatím to fachá ale při návštěvě na Jeremenkově se chystám s něma promluvit jaký je nejlepší postup a co tam dát a jaké blbiny NEe. Podtaktování procesoru funguje, když je to na baterku spane to z 2GHz na 800 MHz á podle potřeby se to zvedá na 1.2 GHz a výše, takže to jede bezvadně. Napište vaše tipy co a jak s XP. Jinak chlápek z Microsoftu mi potvrdil, až tam budu dávat zase Visy tak kdyby byl nějaký problémm a%t zavolám. Aktivovali mi XP Pro z cizí OEM verze. :mrgreen:
wolfenstein 8mm
Junior

Odeslat příspěvekod wolfenstein 8mm 11. 8. 2007 16:32

Nevíte jestli m to HP nějaké čidlo na kontrast displeje? Občas mi displej trochu pohasne jako by to řídila nějaká aplikace, ale trochu s chybama.? Je to plynulé stmavení a zase rozsvěcení a hlavně to nemohu ovlivnit ani tím ručním nastavením svítivosti displeje, tak to trochu nechpu jestli e to neodladěný driver a nebo nějaká vlčí mlha. Dělá to i při nastavení na domácnost/kancelář, jo a děje se to když jedu na akumulátor. Díky Wolf
wolfenstein 8mm
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 11. 8. 2007 16:34

Praveze nema...

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wolfenstein 8mm 12. 8. 2007 10:22

2 CECO:
Prosímtě, mám jet začátkem září do USA a zajímalo by mne pokud bych si dokoupil dokovací stanici tak bude na ní chodit korektně sériový port a hlavně DVI- ??? Jde mi o pouštění HDTV fimů které jak všichni víme se začínají válet na internetu už docela dlouho. Prosím dej mi TIP, po čem bych se měl kouknout. DVI by opravdu bodlo...... WOlf
wolfenstein 8mm
Junior

Odeslat příspěvekod swarm 12. 8. 2007 10:27

No, myslim, že se tu řešilo, že DVI stále nejede ani na těchto modelech, takže smůla.
Diagon Swarm - ~460 zrecenzovaných notebooků od 2007
15,6" Acer V15 Nitro - i7-4710HQ, 16GB RAM, 2xSSD, FHD IPS
14" HP EliteBook 840 G5 - i5-8350U, 16GB RAM, 512GB SSD, FHD IPS
14" ThinkPad T400 - C2D T9900, 8GB RAM, 300GB SSD, WXGA+ LED
swarm
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wolfenstein 8mm 12. 8. 2007 12:52

To ale opravdu nechápu proč? Je to vymoženost jen těch opravdu drahých modelů nebo co? Měli by se nad tím zamyslet a něco pobastlit...Otázkou je, jestli je to věc HW nebo jen někde něco zakázaného v ovladačích popř. firmware.... :cry:
wolfenstein 8mm
Junior

Odeslat příspěvekod boy-hop 12. 8. 2007 12:54

Lidi prosim vas jakou ma 6710b a 6715b zvukovou kartu?? Predpokladam ze budou mit stejnou.
boy-hop
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 12. 8. 2007 13:32

wolf:
DVI na 671x urcite NEPOJDE. Seriovy port by cez dockinu mal ist.

Preco DVI nejde? Povedal by som ze obchodna politika. Ak chces DVI, musis kupit drahsie HP. Je to vec HW, to firmwarovo zmenit nepojde.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sirius1983 12. 8. 2007 15:45

Na webu HP se objevil nový model 6720, nevíte někdo co je to zač???
sirius1983
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sirius1983 12. 8. 2007 15:59

liší ně to od 6710 nějak kromě designu?
sirius1983
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka