HP 6710b - postrehy a skusenosti

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod A12A 4. 9. 2007 19:41

Dneska jsem si koupil HP6510b, je tichej- nova varka...

ted sedim uz 2 hodiny u vytvareni zalohy na dvd, HP to mohlo dat do baleni :/

Co nejdriv vyzkousim ten VGA vystup, baterku a dam vedet ;)
A12A
Junior

Odeslat příspěvekod brubla 4. 9. 2007 21:37

lub83 píše:... a ještě ohledně těch předinstalovaných MS Office 2007. Když tam zadám ten kód, který obsahuje 25 čísel tak budu mít Office plné nebo ořezané. A nevíte ještě proč u některých programů vyskočí okno (s programem může být nekompatibilní nebo nějak tak).o/quote]

Pomocí office průvodce (nevím proč má u HP název ve slovinštině) můžeš aktivovat zkušební 60 denní plnou verzi office.

Během té doby si můžeš dokoupit klíč k časově neomezené verzi za cenu která u předchozích verzí office odpovídá OEM verzi.

Hláška s kompatibilitou je hlášení Windows Defenderu. Holt všechen ten HP balast na HDD zatím není Vista kompatibilní.
brubla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brubla 4. 9. 2007 21:43

lacir píše:... jedine som si vsimol ze adapter trocha piska, aj vam?

ze zkušenosti: 6710b koupený před měsícem nepíská, 6715s koupený před týdnem píská. Vypadá to na nepovedenou sérii adaptérů.
brubla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod A12A 4. 9. 2007 21:49

me taky adapter piska, je to neprijemne... a taky docela slusne topi..
A12A
Junior

Odeslat příspěvekod lacir 4. 9. 2007 22:03

brubla píše:ze zkušenosti: 6710b koupený před měsícem nepíská, 6715s koupený před týdnem píská. Vypadá to na nepovedenou sérii adaptérů.
lacir
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 4. 9. 2007 22:05

Tie DVDcka by zdrzali dodavku notebookov (kym by sa vypalili), zdvihli cenu (vyrobit DVDcka, dostat ich do tovarne, roztriedit ich, pribalit ich a skontrolovat, ci su v baleni) a neboli by aktualne (resp. boli, ale zasa na ukor vyssej ceny).

Preto sa tam nedavaju.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod axelfolley 5. 9. 2007 00:11

Zdravím,

mohl by mi někdo poradit, zda koupit 6710b (http://hewlettpackard.mironet.cz/hp-6710b-t7500--gb893ea--2gb--160gb-dvdrw-154quot-vibs+dp76499/) nebo raději 6715b (http://hewlettpackard.mironet.cz/hp-6715b-tl60--gb835ea--2gb--160gb--dvdrw-154quot--vibs+dp76725/)? Cenový rozdíl je více než 6000, což mi přijde poměrně hodně. Bude to pro běžného uživatele rozpoznatelné na výkonu. Má opravdu AMD vyšší spotřebu a projeví se to hodně na výdrži baterie (tu mají stejnou)? Navíc 6715b nemá myslím SATA disk. Co rozdíl integrovaných grafik? Díky moc za odpovědi, mezi těmito dvěma se rozhoduji a zítra chci objednat.
axelfolley
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CeCo 5. 9. 2007 00:19

6715b SATA disk ma.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod finrandil 5. 9. 2007 09:02

Myslím, že ATI grafika je lepšia než intelácka už len kvôli kompatibilite.
finrandil
Junior

Odeslat příspěvekod hampy 5. 9. 2007 09:40

Ahoj lidi, chtěl bych se na něco zeptat. Včera jsem si koupil tento super notebook, jsem z něho opravdu nadšenej:) Doporučuju všem...

Chtěl bych se zeptat, kde vezmu registrační číslo na Offices 2007? Je to myšleno tak, že mi tam nandali nějakou demo verzi a mám si ten produkt koupit, nebo to číslo někde najdu??? Kupoval jsem ho na czechcomputers...tak jestli máte někdo zkušenost, prosím, poraďte;) Díky a mějte se
hampy
Junior

Odeslat příspěvekod x22 5. 9. 2007 09:58

finrandil píše:Myslím, že ATI grafika je lepšia než intelácka už len kvôli kompatibilite.b/quote]

Ja mam ine predstavy o kompatibilite, chcem totiz pouzivat Linux a nie hrat narocne hry. V Linuxe je Intel asi najlepsi (open source ovladac) a ATI najhorsi (z trojice Nvidie, Intel a ATI - Sis je snadeste horsi).
Naposledy upravil x22 dne 5. 9. 2007 09:58, celkově upraveno 1
x22
Junior

Odeslat příspěvekod lnenicka 5. 9. 2007 09:58

Ano, je tam demoverze nejvyšší verze. Kupoval jsem k němu Office 2007 OEM, dostal jsem škatulku, která obsahovala registrační číslo, a po zadání se normálně demo přeměnilo na OEM verzi. Ta co tam máte, Vám přestane fungovat za 60 dnů, pokud jí necháte registrovat.
lnenicka
Junior

Odeslat příspěvekod Martinez 5. 9. 2007 14:42

S těma Officema je to složitější - ony nejdřív běhají v nějaký superdemo verzi, která povolí asi 30 spuštění, aby se člověk dostal na těch 60 dní, musí si ji zaktivovat - jak píše brubla výše...
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod A12A 5. 9. 2007 15:42

Zdravim, vcera pri koupi 6510b mi prodavac rekl ze az pc pustim bude vypalena HP RECOVERY na dvd a partition E:HP_RECOVERY zmizi.
DVD se mi vypalit poradilo,ale partition tam stale je i se souborem RECOVERY.
Chci se zeptat jestli RECOVERY uz muzu smazat,nebo ne. Pote bych disk pomoci partition magic jinak rozdelil ptz mam partitiony : 11OGB a 10GB :/. mam winxp
A12A
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 5. 9. 2007 18:25

Ee. Hovori blbost, recovery partition si musis sam vymazat ak chces.

C
CeCo
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka