neveceral píše:Ahoj,
tak jsem se pokusil nainstalovat Security suite s podporou TPM a Embedded Security. Vše proběhlo bez problémů, ale u jedno NTB jsem se po vyžadovaném restartu nemohl přihlásit otiskem a ani heslem a hláška byla "The system could not access the Credential Manager Server. If the problem persists please contact your system administrator". Takže jsem skončil v Nouzovém režimu, kam se přihlásím heslem, ale se Security Suite nejsem schopen nic udělat, protože je prostě "kouslý" a nejde ani odinstalovat.
Nesetkal jste se s tím někdo, případně co s tím? Budu zítra volat HP, ale ze zkušeností s jejich neplacenou podporou mi nepomůžou max. poradí přeinstalovat
Přitom na druhém zcela identickém NTB (včetně SW a nastavení) to proběhlo zcela bez problémů...v/quote]
Přesně s tímto jsem se na svém NB taky jednou setkal, už jsem zvažoval přeinstalaci systému, ale nakonec jsem se do systému dostal. Bohužel, už si nepamatuju jak, ale přeinstalace nebyla nutná. Si nejsem jist, jestli jsem nezkoušel některá hesla, které jsem dával při aktivaci TPM. Určitě to nešlo přes otisk.