HP 6710b - postrehy a skusenosti

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod icko01 26. 1. 2008 13:57

Ok, vdaka za odpoved
icko01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wolfenstein 8mm 26. 1. 2008 15:17

Zdravím, po dlouhé odmlce dotaz na všechny co zkouší OS X .... na tomto hezkém hardware. Podařilo se vám někom rozjet OS X Tiger či Leopard a jaká verze, popř. jaké kexx jste použili? Zavadil jsem o osx a opravdu se mi tak zalíbil, že jsem si koupil starou G4 800MHz a rád bych OS X provozoval i na HP6710b, hw je velice blízko macbookům a má mnohem lepší display, alespoň v té mé konfiguraci s WSXGA+. Možná jestli to není na novoý fórový odkaz??? Díky Wolf
wolfenstein 8mm
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 26. 1. 2008 17:32

Pls. ziadna debata o OS X, porusujete autorske prava vyrobcu, ktore sa tu na zive snazime aspon trochu ochranovat.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wolfenstein 8mm 26. 1. 2008 18:47

OK....chápu
wolfenstein 8mm
Junior

Odeslat příspěvekod 909c04n 26. 1. 2008 19:50

ale ja nie :-D
909c04n
Junior

Odeslat příspěvekod Denis 007 1. 2. 2008 13:03

Zdravim,
ted sem mel notebook v opravne, kde mi mimochodem vymenili i zakladni desku (problem tim neodstranili - piskani pod klavesnici, kdyz NB neni v siti), ale zato mi to zaclo poradne hucet, vetrak jede 95% casu hrozne hlucne, driv to tak vubec nebylo. Je mozny, ze by mi dali spatnou desku, ma s tim nekdo nejaky zkusenosti?

Diky za nazor (popr. postup co ted)
Denis 007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 909c04n 2. 2. 2008 18:04

mam otazku: da sa vymenit ten panel kde su Quick Launch "Buttons"?(asi kazdy vie preco som dal buttons do uvodzoviek a ak niekto nie to nie su tlacidla, ale dotkykova ploch)pri cisteni mojho nb som zistil ze to je cele doskriabane(ani neviem preco)
909c04n
Junior

Odeslat příspěvekod error404 10. 2. 2008 11:37

No me to v servisu vymenily za novy (ktery byl dokonce prelepeny nejakou folii :-D) kvuli tomu, ze mi nefakcila cela plocha ovladani hlasitosti.....
error404
Junior

Odeslat příspěvekod error404 10. 2. 2008 14:22

BTW. odpovezte prosim nekdo na muj posledni dotaz na strance 54 :-D
error404
Junior

Odeslat příspěvekod AiFfeL 11. 2. 2008 09:42

error404: já to řešil tak, že na stránkách http://www.infocall.cz pod položkou Kontakt jsem jim přes ten formulář napsal že bych chtěl aby mi poslali Windows XP Pro s tím že mám ten a ten notebook. Pak mi odepsala nějaká pracovnice, že k tomu je potřeba poslat jim mailem ofocený doklad o koupi ntb (fakturu) a zadní část notebooku aby byla čitelná nálepka s licencí na Win Vista Business s product key a nálepka se sériovým číslem notebooku. A samozřejmě jim musíš napsat adresu kam ti to mají poslat. Mě pak za 14 dní přišla přišli v bublinkové obálce 2 CD.
AiFfeL
Junior

Odeslat příspěvekod error404 15. 2. 2008 21:20

AiFfeL - Super diiiky, konecne se nasel nekdo kdo mi napsal presne to co jsem chtel :-D ..... Myslis ze bych si mohl nechat zdarma zaslat i Visty ???

A jeste jeden dotaz, taky vam dela ze pri klidovem stavu mate treba procak na 60 stupnich ?? Cim to muze byt, docela me to stve protoze ten notebook je kvuli tomu nehorazne hlucny, dival sem se i jestli nebezi zbytecne nejaky proces a vytizeni procaku je maximalne tak 20 procent ......... Je to na reklamaci ???
error404
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 16. 2. 2008 14:30

Ak mas predinstalovane Visty tak ano.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod neveceral 16. 2. 2008 15:10

Již jsem to zde kdysi jednou bezúspěšně zmínil, ale podařilo se někomu úspěšně nainstalovat do Vist ProtectTools Security Suite s podporou TPM čipu? Mé pokusy vždy skončí na nemožnosti přihlásit se do Vist s hláškou "The system could not access the Credential Manager Server." Nepomáhá ani heslo a ani otisk prstu, přestože předchozí instalace ProtectTools proběhla bez chyb.

Musí tam být nějaký mně neznámý fígl, protože u jedné 6710b mi to v servisu v rámci reklamace udělali, ale u druhé se mi to samotnému nadále nedaří. Samozřejmě mi nikdo nebyl schopen říct, jak to technik provedl.

Předem děkuji za odpověď.

PS TPM čip mám samozřejmě v biosu povolen.
neveceral
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 16. 2. 2008 15:20

Jasne, na vela kusoch... SKus reinstalovat este raz ten protect tools, vytvor tam nanovo konto a nanovo tam nahadz vsetky credentials.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod neveceral 16. 2. 2008 15:24

Problém ale je, že když jej reinstaluji (tedy nainstaluji ten stažený ze stránek HP s podporou TPM), tak to chce po instalaci restart a tam končím. Dostanu se pouze do nouzového režimu a tam zase není přístup k Protect tools. Můžeš být prosím podrobnější v popisu?

PS před každým takovým pokusem musím celý počítač zálohovat a pak zase obnovit, protože nic jiného mi nepomohlo, a to je bratru 5-6 hodin. Proto ta opatrnost :-)
neveceral
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka