FJS a stabilita WIN

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Farley 19. 6. 2007 21:11

Ahoj. Rád bych vám něco popsal.
Na V3405 jsem zkousel rozjet Mafii. Pri pokudu na rozliseni 800x600 mi spadla a komp od te doby hlasil pri spusteni ze:
serices.exe provedla neplatnou operaci...bla bla bla...
vyvolano prikazem NT Authority/Systém
Pak se za minutu pokousel restartovat, ale nikdy se mu to nepovedlo, u hlášky vypínání zatuhl i pres noc.
Tak jsem udelal obnovu systému. (Poslední známá funční konfigurac e jela, ale nezpravila to, po restartu zas). Po obnově jede super, akorát se mi ta hluáška nedávno ukázala znova, to samý, ale posledí známá konfigurace to tentokrát zpravila.

Teď: Mám několik teorií.
1-Na tu to typuji a ta se mi zamlouvá : Náhodná chyba vyvolaná registry cleanerem, jež jsem často pouštěl.
2-VIR: Avast nic nenašel.
3-Nabourane WIN - to ale nechapu proc to dela jen nekdy a pokazde s jinou zavaznosti.
Navic nevim, jestli zrovna pad hry muze mit za nasledek nabourani win. Ale krom obnov systemu jsem s ním jen pracoval a hrál méně náročné hry.

Co myslite vy? Nepodarilo se mi najit, co by to mohlo zpusobovat, ale nemuzu se zbavit dojmu, ze to jen nenaslo nejaky klice v registru a pri tech obnovach ci funkcnich nastavenich je jen doplnilo.

Ted to nic nedela a restarty jedou v poho.

+ ještě mě tak napada, jestli to muze mit neco spolecneho se zablokovanim DMA. \\byl nutny reset DMA pomoci spec. skrptu.

CO RADITE: Nehasit, co me nepali a nechat to byt nebo preventiivne reinstall WIN o prázdninách?

//Ještě me tak napada, pri padu ty hry to hlasilo, ze ovladac grafiky prestal praacovat.
:-)
Farley
Junior

Odeslat příspěvekod aaischa 20. 6. 2007 05:58

reinstal win je tutovka jde o to jestli se ti do toho chce.. jinak zkus tuneup utilities umej opravid dost chyb v systemu
aaischa
Junior

Odeslat příspěvekod Farley 20. 6. 2007 12:13

Prave ze ne, notas mam jen chvili a delat hned reinstall?
Asi už jsem na tu věv přišel. Konflikt nastavení Odysea klienta a win nastaveni. Zatim to nedela, tekze na to prdim. Tim tuneupem to projedu, to jo.
:-)
Farley
Junior