Držák na PDA asus A730 do fabie

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ptth 22. 6. 2007 10:42

Zdravím, nemá nemá někdo zkušenost s nějakym spolehlivym (nerad bych ho behem jizdy sbiral ze zeme) drzákem na sklo pro PDA Asus A730? Pokud mozno zkusenost do fabie :) ->pomerne siroka palubni deska....za kazdou radu predem diky
ptth
Junior

Odeslat příspěvekod ptth 25. 6. 2007 12:39

Ou ***** A730 uz je tak starej?
ptth
Junior

Odeslat příspěvekod fury_only 25. 6. 2007 12:49

Ahoj, jukni třeba na [url]http://obchod.sunnysoft.cz/01_prislusenstvi-pda-tel/16_drzaky-pda-a-tel/02-pasivni-do-auta/[id-848624]-brodit-drzak-pasivni-asus-a730-730w.html[/url]
Rulezzz...!!!
fury_only
Junior

Odeslat příspěvekod MadMatt 25. 6. 2007 12:59

pouzivam dicota keeper I a maximalni spokojenost...mam htc univerzal alias MDA IV alias qtek 9000 a mel jsem predtim i spoustu jinych... shodou okolnosti to mam ted i ve fabii a bez problemu...(je pravda ze si ho zaplatim ale jsem spokojen...akorat ve fabii trosku demence zapalovac u rucni brzdy..ale to je problem kabelu napajeni..ne drzaku :)
MadMatt
Junior

Odeslat příspěvekod ptth 25. 6. 2007 14:50

fury_only>To neni na sklo,taky sem videl...ale moc prace s tim....diky ale

MadMatt>Pouzivas ho pricuclej na sklo?jinak pekny..s tim kabelem pocitam,to se neda nic delat...nastesti ten napajeci je dlouhej,takze ok..
ptth
Junior

Odeslat příspěvekod MadMatt 25. 6. 2007 15:05

takhle..pouzival jsem pricuclej na sklo..problem je v tom, ze kdyz natrefis na prechytraleho prislusnika s placackou co demonstruje moc ...je to proti vyhlasce nebot je to ve vyhledu...od te doby to mam prilepene nad temi prostrednimi fukary nahore a pohoda...jenom na to lepidlo a drzi to uplne suprove... navic mam napajeni z boku, takze kdyz si zapnu napajeni a prehodim to pres tu nozicku dole tak mi to auttomaticky jeste nataci televizi pda ke me :)) jak rikam..sice to stoji cca kolem 800 +- ale je to investice ktera se vyplati...pokud jezdis casto.. druha moznost je navrtat ten nesmysl do tech prazdnejch plastovejch okynek vedle topeni zadniho skla ...ale musis pak koukat dolu a spatne se to ladi abys na to vydel dobre...kazdopadne ted tam bydli parrot :) a pda nahore
MadMatt
Junior