Tohle je hodně v pohodě. Mám to vyzkoušené a opravdu to ničemu nevadí, když se to tam nechá na pořád. Snad jen spotřeba je s každym USB zařízením větší.
Ac jsem mel zprvu odmitavy postoj vuci EEE, chci si s nim trosicku pohrat, treba zrovna na noseni a rozbiti je to idealni hracka. Ted jde jenom o par veci:
Kde ho v CR koupit? Nechci zbytecne ovsem prokrmovat prekupniky.
Proc na webu Asusu nejdou stahnout drivery pro WinXP? Daji se stahnout odjinud?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
No to bude. Agem to predava len dilerom (a potom tone vysokoskolakov, ktori tam chodia kupovat lacne CDcka a komponenty a ktorych je tam kazdy den tak za plnu tatrovku - tam je to vsak osobny odber).
CeCo: jestli myslis http://www.agem.sk, tak to mi neprijde jako nejaka hitparada za 11kSKK doporucena cena. Jaka je tam dealerska a je sance to tam nejak sehnat jako dealer?
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N:
Agem ma strasne male marze, dilerska cena nebude velmi nizsia.
A sanca? No zaregistruj sa tam ako diler (teda ICO, DIC, zivnostak a pod. + podnikanie v IT) a zisti si sam
Taky uz po nem delsi dobu koukam, libi se mi ty rozmery, navic, za ty prachy (na eBay cca za 6 litru i s dopravou do CR)... Premyslel jsem o tom jako o nejake nove hracce misto pdacka... Libi se mi na tom hlavne ta moznost plnohodnotnych WinXP v tak malym zarizeni... Jediny, co me na tom stve, tak je baterka, ta mohla vydrzet dyl...
mousefromhouse: kdyz uz udas nejakou cenu, tak by bylo vhodne i dodat, za ktery model. Nejlevnejsi je v soucasne dobe 2G, ale ani ten neni za 6 tisic, takze kde si na tom byl? V kazdem pripade je dle meho nazoru investice do 2G modelu nesmysl.