Asus Eee PC 701 [1001]

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod koliar 4. 7. 2008 07:34

S474N píše:koliar: kolikrat ti tady mam napsat, ze ti bude fungovat presne 800x480 a nic se nebude nikam posouvat?

mas dost...
ved som sa len pytal, ci to bezi ok na 800x480? Kolikrat si mi to hovoril v predchadzajucich prispevkoch, ze sa rozculujes kolikrat mi to mas povedat? :idea: No nic...
V kazdom pripade, myslim na pctuningu to bolo pisane v recenzii, ze treba posuvat kurzor vertikalne, preto som sa pytal.
Vcera som tam hodil aj ja XP a fici to perfektne. Samozrejme aj na 800x480. Takze super. Torrenty stahujem na SDHC kartu, takze neviem ci aj tak "facha" SSD pocas ukladania na kartu. Ale aj ked by fachal snad to niake dva roky vydrzi.
koliar
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 4. 7. 2008 17:48

BigFoot007: vsechno zatim v nejlepsim poradku, i kdyz ho pouzivam sporadicky.

koliar: nez myslet je lepsi si informace overovat ve vice zdrojich.

3. 7. 2008 10:36 jsem ti jasne odpovedel, ze ano, ze pobezi, nevim co je na tom k nepochopeni, zes do toho musel v dalsich x prispevcich znovu a znovu rejt. Na SSD ti bude fachcit vse uplne stejne, jako na SD kartu.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod koliar 4. 7. 2008 18:21

diky S474N za vycerpavajucu odpoved. Si vo fachu jednicka, to se musi nechat :-S
koliar
Junior

Odeslat příspěvekod Gooorila 3. 1. 2009 22:49

Otevírám opět thread, mám pár dotazů na majitele Eee 701:

Najde se zde dobrá duše, která by byla schopna změřit spotřebu Eee 701 při zavřeném víku? K tomu bych potřeboval co nejobjektivněji posoudit jeho hlučnost.

Již nějakou dobu řeším nějaký domácí server. Nejdostupnější Asus wl500 má nedestatky, nejdokonalejší EeeBox je zase moc drahý. Tak ještě přemýšlím o hybrydu Eee 701, kteá by snad měla být tichá, dostatečně výkonná, spotřebu by to mělo mít malou a když se kouknu po nějakým starším kousku, tak ani cena by neměla být nic moc velká.
Gooorila
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 3. 1. 2009 22:54

Jako něco tichého doporučuji Dell Inspiron Mini (ale u nás se neprodává), tam se netočí vůbec nic.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gooorila 3. 1. 2009 23:32

No, to je s cenou někde jinde. Já mám Eee 901, také krásně tichý, díky atomu si spotřeba nic moc, ale já hledám něco na ukládání záloh, printserver a občasné připojení foťáku, mobilu a podobně. Nejedná se o nic extrémního. Asus WL je sice na linuxu, ale rozjet tam některé věci bude dosti problematické.
Gooorila
Junior

Předchozí stránka