Notebook HP dv6000 problem

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod miweb 6. 7. 2007 23:22

Nevie nahodou niekto poradit....zapnem notebook a ten miesto spustenia Biosu zacne pipat ...prve pipnutie dlhe a 2 nasledujuce kratke. Obrazovka cierna. Ide ma z toho slak trafit, pretoze vsetko doteraz fungovalo bez chybicky. O notebook sa staram ako o svoje [beijby]. V HP ma vysmiali, kedze bol notbook kupovany v USA nech si ho dam opravit tam, ze co ich otravujem...prosim pomozte!!!!!!
miweb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CeCo 7. 7. 2007 00:00

HP ta vysmialo spravne - Paviliony su servisovane len v krajine kupy. Ak to pipa, jedinou moznostou je reklamacia. Nic viac ti nepomozem.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aaischa 8. 7. 2007 08:57

na netu najdes co tyhle beep kody znamenaj,spatna grafika, pamet a tak, muze byt i jenom spatnek kontakt s pameti nebo tak.. vyndal zandal bych takovyhle veci...
aaischa
Junior

Odeslat příspěvekod brox 8. 7. 2007 21:37

Ahoj, mam (resp sestra) podobnu skusenost. Sestra si kupila v USA Pavilion dv6045nr. Pol roka bezal v pohode, len potom zrazu nic, tiez cierna obrazovka, ani BIOS nesiel, a tiez to tak pipalo ako popisujes. Isiel som s tym tiez do HP servisu v Blave, a rovnako ma odpinkli prec, tak ako teba. Vyriesil som to tak, ze som siel do predajne EQ (v blave na namesti SNP) a tam to zobrali a do asi 1 mesiaca bol naspat opraveny, neplatil som ani korunu. Problem bol v tom, ze zhorela maticna doska, tak ju celu vymenili. Mam dojem ze to posielaju do Polska. Pocitac stale funguje a je predlzena zaruka na tie vymene casti. Dufam, ze staci toto. BTW. podla niektorych ta predajna EQ nema dobru povest, ale vybavili mi tu reklamaciu. Inak vraveli vtedy, ze to bol u nich asi treti taky isty(podobny) laptop, co mal problemy a bol kupeny v USA.
brox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 8. 7. 2007 22:26

brox: to čumím,že vy tam ještě máte furt komunismus?já nevím kde by u nás to ještě takto někdo bez známostí dělal.....
polda
Junior

Odeslat příspěvekod brox 13. 7. 2007 20:39

polda: :shock: sorry, ale to akoze fakt nechapem o co ti ide a com tocis. Inak ten obchod mi poradili v samom HP service centre, ked mi to u nich nechceli zobrat, ze mozno mi to tam zoberu. Ak to teda chapem spravne, tak prave pocas komunizmu, ak si nemal znamosti na spravnych miestach, tak si si nemohol kupit alebo zohnat nic poriadne :twisted:
brox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 14. 7. 2007 21:40

jo tenkrát stačili známosti,dnes ani se známostma a někdy ani za peníze = rovnou si kup nový.
polda
Junior

Odeslat příspěvekod alexanderi 19. 7. 2008 15:13

Dobry den, mne to pipalo podobne dal som to podrobne analyzovat a je to graficky cip. Cize ak by si problem neporiesil, kupil by som od teba ten cip, popripade celu maticnu. Prosim pis na moj mail alexander@szm.sk. dik vopred. A kto by vedel kde by som mohol zohnat cip na hp dv6000 prosim ozvite sa
alexanderi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CeCo 19. 7. 2008 20:03

Graficky cip je priletovany na dosku a doska stoji samostatne cca 20 000 Sk.

C
CeCo
VIP uživatel