ja budu taky kupovat ten s grafikou HD2400XT - a budu ho kupovat prave kvuli te grafice. neni to zadna herni grafika protoze pametova sbernice ma jen 64-bit rozhrani, ale obsahuje UVD a tj to po cem du - pokud nekdo newi tak "Universal Video Decoder" (HD2600 ma 128-bit a ma taky UVD a HD2900 ma 512-bit ale nema UVD) - jinak to sou grafiky zalozeny na Mobility R600 - tedy DX10 atd. jako u tech pro PC
jinak datum dodani mi posunuli uz 3x momentalne na 3. zari...
sem hodne zvedavej na tu konstrukci - vsude si lidi stezujou ze Acer je sice dobrej v pomeru vykon/cena ale pouziva levny plasty. z toho duvodu sem puvodne mel v planu koupit ASUS ale ten ma v nabidce jen intel/nvidia a ja chci jednoznacne ATI (amd mam raci, ale intel mi nevadi) taxem se rozhod pro tenhle...
sem taky zvjedavej na vydrz - ma to procesor codename: Tyler vyrobenej 65 nm (oproti Tylor 90 nm) coz by udajne melo vydr baterie prodlouzit na 4 hodiny (u modelu s integrovanym VPU)
taky si budu brat tu verzi bez OS (linux

) a dam si tam pak WinXP Pro a nevidim f tom problem... ovladace sou na strance supportu
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5520.html a co se tyce programu tak to co facha pod Vistou bude pod XP fachat taky (obracene to samozrejme platit nemusi)
PS: jaxe ten [Acer] vlastne cte?