HP 6720s

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod boban.9 31. 8. 2007 16:26

Nemá někdo zkušenost s touto novinkou? Uvažuji o koupi tohoto modelu a chtěl bych se dozvědět co nejvíc.. Zajímalo by mě, jestli navazuje na model 6710s. Jak sou pevné panty (kvalita), kvalita displaye, klávesnice touchpadu atd.. [/b]
boban.9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CeCo 31. 8. 2007 18:08

6720s je skor vylepsena HP 530 - ma vacsiu bateriu (47Wh), mozno trosku inu konstrukciu a pod... Cenovo je vsak pod 6710s a nevychadza z nej.
Mam uz ziadost o zapozicku na testy, uvidim co z toho bude.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod boban.9 2. 9. 2007 17:48

Tak jestli budeš mít možnost otestovat, tak sem hoď please nějaké výsledky či postřehy.. Moc by se to hodilo.. Dikec
boban.9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p3tula 15. 9. 2007 10:13

Čaute, mám tenhle notebook a instaloval sem na ně Win XP a mám dost problém s ovladačema, ještě jich pár nemůžu sehnat :( Nechcete mi někdo poradit? Jedná se předevšim o ovladač na ethernet, ostatní snad nějak do kupy dám, ale tenhle zaboha nemůžu najít, už sem jich pár zkoušel ale zatím nic :?
p3tula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 9. 2007 10:44

skus pohladat tento subor

LAN_ALLOS_11.2_PV_TL3_132319_FULL.EXE (90.5MB)

Ked som instaloval 530tku, tak mi tento balik pomohol.
anonymni

Odeslat příspěvekod p3tula 15. 9. 2007 11:21

Díky moc, pomohlo to, huráááá :D
p3tula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 9. 2007 11:33

Ake ti este chybaju? Ak je naozaj podobny 530tke tak mozno mozem pomoct este.
anonymni

Odeslat příspěvekod p3tula 15. 9. 2007 11:56

No jeste zvukovka, bluetooth a ještě mi to tady ukazuje nějaké neznámé zařízení, to vůbec netuším, co by to mohlo být.
A navíc co je s tím LANkem, bo sem tam připojil kabel, hodil tam IP, DNS atd. stejně jak to mám na PC a stejně net nejde a netuším proč :(
p3tula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 9. 2007 12:07

http://download.yousendit.com/BCFC7063225C6B40

tu su zvysne ovladace co mam na 530tku

ohaldom netu ti nepomozem, zalezi od toho aky vyuzivas
anonymni

Odeslat příspěvekod p3tula 15. 9. 2007 12:11

Jj díky moc, to poslední neznámé bude nejspíš modem 56k no a ten net snad půjde, když už ta síťovka je nainstalována. Nějak to pořeším. Ale jinak díky
p3tula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Treglis 25. 9. 2007 20:05

Neprojevuje se u nej nejake piskani? Viz predelse diskuze o nekterych HP ntb.
Treglis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod izers18 8. 10. 2007 11:46

Nemáte někdo linky na ovladače pro XP pro tento notebook?Co jsem našel.tak jsou už mrtvé:(
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod izers18 9. 10. 2007 12:11

ms231 píše:http://welcome.hp.com/country/cz/cs/support.html?pageDisplay=drivers

jenže to mi najde ovladače jen na Visty...potřebuji na XP
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod Skye 9. 10. 2007 23:13

boban.9 píše:Nemá někdo zkušenost s touto novinkou? Uvažuji o koupi tohoto modelu a chtěl bych se dozvědět co nejvíc.. Zajímalo by mě, jestli navazuje na model 6710s. Jak sou pevné panty (kvalita), kvalita displaye, klávesnice touchpadu atd.. a/b]

Včera k nám do firmy dorazil jeden kus na zkoušku, když budu v rámci cenové kategorie porovnávat s 671Xs, tak co se týče zpracování:

- jiná klávesnice, v krajích zaoblená, při psaní se více prohýbá
- otevřený displej se vyklání za notebook, podobně jako u Apple; odolnost kloubů nyní těžko posudit, ale vzhledem k tomu, že i 671Xs není žádný etalon, tak bych z toho nedělal drama. V rámci HP notebooků je to beztak jedno, v této činosti nejsou premianty.
- víko displeje se zdá být odolné a stejně jako plocha okolo klávesnice je z plastu který evokuje kov, navíc je i příjemně chladivý.
- oproti 671Xs má navíc jeden USB port (celkově tři), což se rozhodně hodí. Škoda jen, že je stejně jako ostatní na levé straně notebooku
- vzhledem k ceně a zařazení působí hodnotným dojmem. Na druhou stranu se designem přibližuje Aceru a Asusu, což se pro někoho může jevit jako nevýhoda - zvláště při zřetelném odklonu od "business" řady HP Compaq, více připomíná "domácí" model (e. g. Pavilion). Samotnou kvalitu je pak zatím zbytečné hodnotit - uvidí se později.

Osobně bych v této cenové kategorii raději zakoupil 6715s s dual-core Turionem (samozřejmě v provedení s tvrz. plasty), jedná se nástupce ověřené modelové řady nc. Co je věcí zvyku a nemá smysl zahrnovat do celkového hodnocení, je omezení pouze na lesklý displej s nízkým rozlišením WXGA. Kdybych měl notebook uživatelsky vystihnout, tak bych jej vybral domů pro studenta/přítelkyni a naopak pro práci bych upřednostnil uvedenou 6715s.
Skye
Junior

Další stránka