kupa notebooku dell latitude d630

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod E5 1. 9. 2007 14:29

V prvom rade diky za rady, je toho dost...
Kazdopadne, chcem si kupit notebook, ktory bude v prvom rade kvalitny a spolahlivy a som za to ochotny aj dost priplatit... ak bude ta kvalita naozaj odpovedajuca, co verim, ze pri Dell bude.
@ Bananik: Co myslis tym, ze ta cena nemusi byt konecna? Este tam bude doprava, co je myslim nejakych 800 Sk... alebo este nieco navyse o com neviem? Co mi pomoze kupa cez telefon?
@ all: A majitelia D620 / D630... mozete mi prosim napisat nejake Vase skusenosti s displejom pri tomto nb? Ci je naozaj nejaky zly a odpudivy... pretoze to je asi posledna vec co ma od tohoto nb odradza... Opytam sa tak, da sa na tom v pohode v slusnej kvalite pozerat film?
E5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod E5 1. 9. 2007 14:42

A este pokial ide o tu cenu... teraz som napriklad pozeral Lenovo T rady a v podobnych konfiguraciach boli aj podobne drahe, ak nie drahsie.
E5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bananik 1. 9. 2007 18:12

E5 píše:@ Bananik: Co myslis tym, ze ta cena nemusi byt konecna? Este tam bude doprava, co je myslim nejakych 800 Sk... alebo este nieco navyse o com neviem? Co mi pomoze kupa cez telefon?

Ak si cital nejake vlakno o kupe dell-u, ci uz tu alebo na konkurencnom portaly, tak iste vies, ze pri objednavke cez telefon pripadne cez email je konecna cena notebooku vo vela pripadoch o znatelnu ciastku nizsia ako ta v konfiguratore a da sa objednat aj nejake prislusenstvo nad ramec konfiguratoru.
Displej bude podla mna OK, usudzujem z toho co som videl D630. Je matny, takze jas tam nie je taky velky ako na lestenych ale to je vec zvyku. Zalezi na tom aky si pouzival do teraz a aky si prisposobivy. Ja som mal napriklad predtym matny, teraz mam leskly a vobec mi to nevadi.
Inac ja osobne by som asi radsej ThinkPad T ak je v takej istej cene a konfiguracii ako pises, ale myslim, ze tento Latitude D630 ma tiez nieco do seba a jeho cena bude nakoniec urcite priaznivejsia.
Bananik
Junior

Odeslat příspěvekod Alchariot 1. 9. 2007 18:22

Hum Vostro ze je customer rada? No neviem az tak smelo by som to netvrdil, to by som skor povedal o Inspirone, Vostro je skor nieco medzi.
Alchariot
Junior

Odeslat příspěvekod Milan Š. 2. 9. 2007 00:06

Alchariot píše:Hum Vostro ze je customer rada? No neviem az tak smelo by som to netvrdil, to by som skor povedal o Inspirone, Vostro je skor nieco medzi.

To je rozumná poznámka. Ačkoliv ze začátku byly na webu Inspirony skryté a k dispozici pouze Vostro. Každopádně Latitude je business, poměrně ověřená a prověřená řada. Milan Š.
amd ryzen 5 3600 3,6 ghz | gigabyte x470 aorus ultra gaming | 16 gb 3333 mhz | samsung ssd 970 evo plus 500 gb | patriot scorch m 500 gb | gigabyte geforce gtx 1660 ti 6 gb | fractal design define c | be quiet! pure power 11 500 w | logitech g402
Milan Š.
Junior

Odeslat příspěvekod dinonid 17. 11. 2008 11:11

Ahoj, mam velmi dobre skusenosti s Dellom, mozem vrelo odporucat. Skoda, ze u nas nie je tak rozsireny, ako by si zasluzil. Cena za tvoju kombinaciu je sice velmi vysoka, ale zodpoveda tej trojrocnej zaruke. Zaruka u Dell je nekompromisna - ak sa naozaj nieco pokazi, dostanes novy laptop, pripadne ti daju vybrat iny v pribliznej cene. Su rozne typy zaruky, ale ked mas tu drahu (podla ceny asi hej), tak sluzby tomu naozaj odpovedaju. Ak si kupis nejaky srot (nechcem menovat), tak vacsinou ani tie tri roky nevydrzi... Aj tak by som ti poradil kupit ho bez zaruky, len s beznou rocnou, co je v zakladnej cene. Pripadne opravy nech ti urobi znamy alebo sikovnici v laptop opravniach, oni sa vyznaju, vacsinou. Vyjde ta to podstatne lacnejsie. Dell laptopy su nedobytne, znesu naozaj vela. Co sa tyka baterky, je mozne, ze vydrzi len hodinu, pokial mas 4 clankovu. Su ale aj 6 cclankove, aj 9. Tie vydrzia podstatne dlhsie. Musis to ale specifikovat pri kupe.
dinonid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod littlebigfred 17. 11. 2008 15:39

E5 píše:...Co myslis tym, ze ta cena nemusi byt konecna? ...

Tá cena určite nie je konečná. Ja keď som si bral dell, tak cena išla pekne dole. Povedz, že si študent a určite to pôjde dole.
Na malých veciach závisí často osud veľkých udalostí.

Livius
littlebigfred
Junior

Odeslat příspěvekod Bananik 18. 11. 2008 11:35

littlebigfred:
Táto rada mu určite prišla vhod. Ako blesk z jasného neba, ......... po roku aj štvrť 8-P
Bananik
Junior

Odeslat příspěvekod littlebigfred 18. 11. 2008 14:07

:-)
Na malých veciach závisí často osud veľkých udalostí.

Livius
littlebigfred
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 18. 11. 2008 15:31

dinodid:
Este tu o cervenej karkulke... Dell po roku vyzera ako keby mal rokov 5; kazi sa viac nez dost a jedine, co Dell zachranuje je servis, nic viac.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bananik 18. 11. 2008 16:51

No neviem teda, mám Dell niečo vyše roka a mám aj Hp, ktoré má viac ako 5 rokov, ale zdá sa mi, že to HP je na tom predsa len horšie. ;-)
Bananik
Junior

Předchozí stránka