Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Korenius píše:ojto: mne je jasny, ze ty notebooky jsou na jedno brdo
Mne jde hlavne o zkusenosti s tou a onou znackou, ne jestli je MSI lepsi nez Asus etc.
Prave proto jsem zalozil tenhle thread abych se zeptal uzivatelu, jestli uz nekdo tyhle notebooky (Asus rady F3Sc a MSI rady EX600) nema a jestli by mi nepopsal zkusenosti. Take je mi jasny, ze je to postaveny na novince Santa Rosa a ze to muze mit spoustu chyb - obzvlast s dedikovanou grafikou.
Hlavne by me zajimala (uz jsem to tu psal) mechanicka odolnost a taky jestli je mozny, ze MSI nebude dodavat pro tenhle svuj book ovladace pro WinXP. V popisu produktu totiz stoji: "Operační systém: FreeDOS, doporučen Microsoft Windows® Vista™ Home / Premium, starší verze Windows nejsou podporovány"p/quote]
Georga píše:Nj, asi mam fakt lepší kus. Mám typově stejné 17" šasi, ale problémy žádné. Stabilita také bez problémů. Počítač restartuji jen kvůli aktualizacím, jinak ho jen uspávám. Čtečka karet také zatím přečetla všechno. A to počítač běží od rána do večera, na noc se uspí. Takžé já nemůžu řící na MSI špatné slovo. Jo a mám tam WinXP a Linux Ubuntu.t/quote]
Georga píše:No notebook se 17" WSXGA+ monitorem je za 40t Kč je vyloženě levný model. Nebo existuje v téhle kategorii ještě něco levnějšího než MSI?h/quote]
Georga píše:Ovladače pro WinXP zřejmě nebudou. Snadno to zjistíš zde: http://global.msi.com.tw/index.php?func ... 200=/quote]
komplikator píše:Předpokládám že 17" modely jsou obecně levnější z pohledu menší nutnosti miniaturizace.a/quote]
Georga píše:No podle ceníků to tak rozhodně nevypadá. Osobně bych řekl, že 17" má naprosto stejný střeva jako 15,4" akorát má větší displej a šasi. Přece 17" se celosvětově neprodává zas tolik, aby se vyplatilo pro ně vyvinout hw na míru.
i7-8700k@5GHz DELID, RTX 2070 Super, 32GB RAM, custom liquid cooling
BLIzZard--cz píše:ja bych pouzival hlavne XP tak ale potreboval bych vedet jestli tam urcite pudou ovladace na grafiku a jeste jake hry bych asi rozchodil na te grafice
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků