Doba opravy notebooku u HP

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod faithless 27. 9. 2007 14:36

Pratele, dneska jsem byl v HP servisu s notebookem, kterej je v zaruce, potreboval jsem tam opravit cd-romku a prej to u nich trva minimalne 3 tydny. Nejak jsem nepochopil jejich logiku. Prijde vam normalni, aby oprava notebooku, kterej pracujici clovek denne potrebuje, trvala 3 tydny? Mne teda ne, od HP uz si nikda nic nekoupim.
faithless
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kalimero 27. 9. 2007 14:46

hold na reklamaciu maju cas zo zakona mesiac .. ono ta vymena cdrom nie je vec na 3 tyzdne ale na 5 minut , mozno 10 ale caka sa na diel predpokladam a tam je problem .. dell to ma vyriesene zarukou NBD .. pri HP bohuzial asi nemas inu moznost ako cakat .. pripadne sa skus dohodnut ci ti nemozu notebook dat pokial im nepride ta cdromka a potom ho tam doneses na vymenu
Kalimero
Junior

Odeslat příspěvekod trifidoso 27. 9. 2007 14:48

vetsina ntb HP se posila na opravu do polska tudiz oni se chrani celou zakonnou lhutou nicmene neznamena to ze ten ntb nemuze byt zpet treba do tydne. pises ze si uz nikdy nekoupis HP myslim si ale ze krome asusu bys mel uplne stejny problem i s ostatnima znackam (FS a Acer urcite) navic zrovna HP ma myslim jednu z nejlepsich reklamacnich politik. a trosku z jinyho soudku myslim ze najdes velmi malo servisu ktery ti kdyz se ti pokazi auto puci zdarma jiny ...
trifidoso
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod b00n 27. 9. 2007 14:52

A proto mam Dell. Technik prisel ke me domu, vymenil vadny dil, podekoval ze jsem si koupil Dell a odesel. :)
b00n
Junior

Odeslat příspěvekod trifidoso 27. 9. 2007 14:57

muzu se zeptat co mas doma? jako typ
trifidoso
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod b00n 27. 9. 2007 16:07

Ted XPS M1330 s 3r NBD zarukou.
b00n
Junior

Odeslat příspěvekod kukin 27. 9. 2007 19:30

a ty máš jaký model HP?
Naposledy upravil kukin dne 28. 9. 2007 06:31, celkově upraveno 1
Po nás potopa.

na doma: foobar2000 + Carat RUBY2 / NAD C545BEE + C352BEE + KEF iQ30 + Audio-Technica ATH-A900X
do práce: HRT microStreamer + Audio-Technica ATH-A500X
kukin
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 27. 9. 2007 20:04

Ono doba je ako kedy - pri Delli si za tu urychlenu opravu poctivo zaplatis.

Ono ja som sa so servisom HP napr. vzdy dohodol, ze si notebook zoberiem a ked pride diel, tak mi zavolaju a donesiem ho na vymenu.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Rop 27. 9. 2007 21:02

u ACERu zaruční opravu zvládli taky za 5 dní ...
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Junior

Odeslat příspěvekod 1jaro 28. 9. 2007 06:21

A nebude to náhodou tým, že je to NTB HP Pavilion, kde je servis v Poľsku, kam to posielajú?
1jaro
Junior

Odeslat příspěvekod -b3h- 28. 9. 2007 06:40

Presne tak, jeste pred pul rokem jsem mel notas od ACERa a daval jsem ho na reklamaci kvuli naprasklemu krytu monitoru, byl jsem smiren s tim ze ho mit mesic nebudu a hle do tydne byl doma ;) Ono hodne zalezi na vice faktorech ...
-b3h-
Junior

Odeslat příspěvekod faithless 28. 9. 2007 06:41

Mam HP Pavilion...a co? Mne vubec nezajima, ze maj servis v Polsku, aby usetrili, mne zajima, ze mi rek, ze u nich oprava trva MINIMALNE 3 tydny. Krom toho kdyz jsem mu rikal, ze tam mam jeste nejaky problemy s windowsema, tak mi odpovedel, ze Vistum nerozumi a ze by to taky kvuli tomu musel poslat do Polska. Za tehle okolnosti je mi zaruka uplne k nicemu, pac si radsi necham nekde rychleji spravit za prachy.
Jinak diky za tip s tim Dellem, budu o tom vazne uvazovat, ze si jako dalsi notebook poridim tuto znacku.
faithless
Kolemjdoucí