Podvodnik z Liberecka Ales Bartonicka!

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod xjackassx 1. 5. 2017 19:03

zdravím, tak je rok 2017 a pořád krade. Tahám z něj gopro hero 4 už půl roku, tak mu zítra přijde výzva od advokátní kanceláře a docela se mu to prodraží. Pokud by tohle na něj bylo málo a chtěl se soudit, budu moc rád když mi napíšete na jerabekl@seznam.cz. Vypadá to, že už mu to prochází hodně dlouho, tak ať je nás víc. Kdokoliv by byl ochotnej pomoct zatnout mu tipec, pište mi! Zatím není nic potřeba, jen abych o Vás věděl. Díky!
xjackassx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 1. 5. 2017 22:37

veskrze přemýšlím, zda je aktivita takovýho druhu vykuků chybou nastavení systému nebo chybou nastavení kupujících...

jestliže člověk vstupuje do bazarovýho obchodu bez jakékoliv znalosti historie prodávajícího, popřípadě platí bez požadovanýho a funkčního zboží v ruce, je to pořád chyba vykuka?

advokátní kanceláře, studnice selskýho rozumu...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod karlos00x 2. 5. 2017 00:10

popřípadě platí bez požadovanýho a funkčního zboží v ruce

Tohle sedi jak zadel na hrnec. Mam tu nejlepsi zkusenost s nakupem bazarovych veci od ne-obchodů. Predani hezky z ruky do ruky, nastartovat, zkouknout HW, ze odpovida specifikaci, omrknout fyzickej stav, nahodit bilej obrazek na fullscreen na zkouknuti vadnych pixelu. Predani v obchodaku (= pod kamerama). Pokud je to za vice nez 5tis tak podepsani bezne kupni smlouvy(staci 1xA4 - jedna strana kupuje to a to, druha strana dava za to tolik a tolik penez, k predani doslo toho a toho dne) podle inicialu na obcance. Tohle je dulezity - ne snad, ze by clovek z nekoho nejak dokazal efektivneji dolovat penize v pripadnem obcanskem sporu, ale dokaze se takto aspon pomerne efektivne branit pripadnemu obzalovani kdyby to byla čórka.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xjackassx 1. 6. 2017 17:48

kernel_panic [passed] píše:veskrze přemýšlím, zda je aktivita takovýho druhu vykuků chybou nastavení systému nebo chybou nastavení kupujících...

jestliže člověk vstupuje do bazarovýho obchodu bez jakékoliv znalosti historie prodávajícího, popřípadě platí bez požadovanýho a funkčního zboží v ruce, je to pořád chyba vykuka?

advokátní kanceláře, studnice selskýho rozumu...

Boha jeho, ty seš Einstein opravdu... Samozřejmě, že má na aukru 400 kladných komentářů a jen 3 špatný, ale nic neříkající. Jasně, být stoprocentně obezřetnej a pohlídat si všechno, tak se to nestane, ale tak to holt je... něco náhodou nepohlídáš vyložene jako paranoidní blázen a někdo toho využije.
xjackassx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod robbert 3. 6. 2017 21:56

A Aukro nemá záruku vrácenych peněz?
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 6. 6. 2017 14:41

"znalost historie prodávajícího" rozhodně neznamená počet ani kvalita jakýchkoliv komentářů; komentáře můžou posloužit při hodnocení obvyklé kvality a stavu prodávanýho zboží, nikoliv nabádat k finanční aktivitě...

naprosto ŽÁDNEJ PRVNÍ (ani druhej) kontakt s jakýmkoliv prodávajícím subjektem, ať už je to soukromá osoba nebo firma, si nezaslouží platbu předem...

to je jednoduchý pravidlo, kapacit paranoika naprosto nehodný...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Jura123456789 3. 3. 2018 11:47

Pánové a dámy. Bartonicka je opravdu Bartonicka... Pokud s ním máte někdo nevyresene spory, jděte na policii. Teď udělal celkem velký podvod ze kterého se jen tak nedostane. Takže pokud s ním něco máte kontaktujte mě buďto formou e-mailu nebo telefonicky.
Jura123456789
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 3. 3. 2018 11:54

a volat máme z okna?
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod soban 3. 3. 2018 14:00

A jak by jsi si to představoval, volat jedině z OKNA!
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod The Shitman 3. 3. 2018 17:11

Jméno i telefon má přece uvedené v nicku. :))
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Harvester 25. 4. 2019 10:23

Tak hlásím se do klubu "klientů" Aleše Bartoníčka, Komenského 31, Jablonec nad Nisou, tel.: 735 026 435. V předchozích dnech jsem od něj na inzerát koupil tělo Nikon D3200. Dnes došel, zabaleno halabala, bez krytky na tělo, s neoriginální nabíječkou, značně jetý, nicméně - po prozatímním vyzkoušení - funkční. Závěrka hlásí těžko uvěřitelných 6000 snímků, ale budiž. Za cenu 2700,- sere pes. S pánem jsem si telefonoval, ze začátku mluvil cozi o záloze, ale dohodli jsme se na platbě předem (! teď když jsem to tu četl.....), a zásilka dnes došla. Osobní dojem z komunikace jsem neměl valný, psal jsem mu na úvod SMS, pak si chtěl volat, což mi vzhledem k trvalému nahrávání všech hovorů zas tak nevadilo, ale 6. smysl mi napovídal, že je to zvláštní, ale pár zpráv jsme si i tak vyměnili. Ptal jsem se ho na stav, řekl, že je to bez záruky jako protiúčet od někoho.

Sečteno podtrženo:

- nákup proběhl bez problémů
- zboží je podle všeho zatím funkční
- nabídl mi osobní převzetí, což jsem odmítl z důvodu vzdálenosti

Buď tedy už seká dobrotu nebo jsem měl z pekla štěstí na jeho světlou poctivou chvilku.
Držím si sám palce (a synovi taky, neboť to je pro něj), aby to tak i zůstalo.

Předchozí stránka