CeCo: Jde o nejlepsi nabidku splatek kterou znam. Z tohoto pohledu je to velmi dobra nabidka.
O konfiguraci se bavit muzeme...ale to je bezpredmetne, o to tady nejde.
To je jakoby se vas nekdo zeptal ze chce rychle auto a ze si vybral Porsche popr Ferrari a vy zacali o tom, ze to ma vysokou spotrebu. Berte v potaz DOTAZ - cili
notebook na uver od KB
Podobne HP bez NBD ho vyjde na onech dejme tomu 26 000,-. HNED mu ho ale nikdo neda a za dnych podminek take ne. Probiral jsem to dlouho a jde o primou ztratu pro KB. Jejim ucelem je pouze nalakat nove uzivatele a az pak zit z nasledujciho provozani uctu. Nevidim v ni ale zadny spatny umysl, spise naopak. Jak uz jsem rekl, podobnou nabidku bych uvital radeji nez propisku apod. ,,benefity,,.
Dobrou volbu vidim ve znacce - Dell nabidne NBD, jejiz prikoupeni na rok je u Vostra v konfiguratoru na kazdy dalsi rok (po standardni 2 lete zaruce) jen 1200,- Kc s DPH!!! Cili nebal bych se ani zivotnosti, s klidem v dusi a plnou zarukou ho muzes mit 4 roky.
Je to odpoved lidem co: Chteji notebook a maji v kapse 0,- Kc. Potrebuji ho ke studiu ted. Splatky chci rozlozit na nekolik let.
Debatovat o vhodnosti uveru muzem. tenhle je slusny, znam lidi co si berou uver na vec za 4000 - to je blbost. Tohle ne.
MATE JINE RESENI? SEM S NIM!
swarm: to same. Nevzal by sis na splatky? Proc ne? Vedel bys ze na splatky mit budes a nebude te to stat ani korunu navic. Porad by sis nevzal?
Co priklad z bydleni? jste mladi a nemate kde bydlet. Vydelavate sice 50 000 ale na dum za 3 000 000 nemate. Vezmete si hypoteku nebo budete 15-20-30 let zit v podnajmu? (u takovychto pujcek navic platite navic...a hle! kolik lidi tak resi bytovou situaci) je to to same jen prevedeno jinak. To co je pro pracujicicho par set tisic, muze byt pro studenta 30 000.
PS: Znovu rikam ze nejsem zastancem brani pujcek ! Pujcku jsem si snad ani nikdy nevzal, se sebezaprenim cerpal parkrat kontokorent a kreditni kartu s diky odmitnul.
Ale vim ze na byt/dum si stejne budu muset pujcit