Dell Vostro 1500 od KB - vyplati se upsat?

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ToMMyK 1. 12. 2007 11:15

Hehe. To je pravda. Ikdyz me na vse co potrebuju staci muj stary notas HP nx9105 s Athlonem. Je tri roky stary a nejaky markantni nedostatek vykonu nepocituji.

Vostro jsem bral jednak proto, ze nabidka pro me byla vyhodna a taky proto, ze HP bude misto stolniho kompu, ktery me udesne zavazi na stole (a taky proto, ze je po trech letech poznat "unava" booku - ochytany, USB funguje na dobre slovo, baterka dead....).

Hry neresim. Hraju akorat WoW, na ktery oba staci. Taky jsem trosku nadaval, ze si do Dellu od KB nemuzu dat 8600GT. Ale nakonec zjistuju, ze by to pro me byly vyhozene penize.

Kupovat nejaky ntb protoze je momentalne nejvykonnejsi se mi moc nezamlouva. Stejne by byl nejvykonnejsi tak mesic :).

Kdybych si kupoval NTB na hry tak si poridim Asuse za 10 a PS3 ;)
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Junior

Odeslat příspěvekod kecinzer 22. 4. 2008 23:16

Co říkáte na tu vylepšenou konfiguraci s větším diskem a víc RAM?
Pro mě je to rozhodně výhodné a již mám objednáno.

Jenom se směju, jak se tady pořád řeší, jak jsou Visty šílený systém. Nebudu vás přesvědčovat o opaku, protože by to nemělo cenu.

Každopádně rozhodně nesouhlasím, že je GF8400M pomalá grafika.
kecinzer
Junior

Odeslat příspěvekod Sybelle 23. 4. 2008 09:18

Sama jsem si tohoto notebooka pořídila hlavně na práci a jsem s ním zatím povětšinou spokojena (až na drobný problém ale to řeším v jiném tématu) , nabídka je to výhodná hlavně když plánuju do pár měsíců celý úvěr splatit takže tak ho nakonec budu mít za prijatelnou cenu, protože přeplatím jen pár stovek navíc k úvěru :-)
Sybelle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gruppe 23. 4. 2008 10:24

kecinzer: mam CD 1,6GHz a 2GB RAM a na nem XP a C2D 2,2GHZ 4GB RAM a Vistu Busines ...ano, Visty jsou sileny a navic pomaly system.

Sybelle: presne tak, jedna se o to mit notasek za nehotove money hned. Jina otazka je ze se da sehnat i za podstatne nizsi cenu :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Předchozí stránka