Dnes som konecne doriesil problem s bateriou a zdrojom.Bateriu som si dal poslat priamo servisakovi, a spravne som identifikoval zavadu,po vymene baterie zacal notebook fungovat a vydrz sa zda bude o dost lepsia,pri 50% nabiti hlasilo zostavajuci cas 2:30. Samozrejme nieje to smerodatne,ale urcite to teraz znovu potestujem. Zdroj ktory som mal povodne objednany a miesto neho mi poslali iny som dal vymenit a konecne mam ten multifunkcny adapter.Ak ma niekto zaujem o podrobnosti,tak jeho presne oznacenie je S2391-F2613-L310. Museli ho poslat rovno z Nemecka,lebo tu sa nenachadzal. Celkovo s objednavanim doplnkoveho prislusenstva je maly problem,pretoze ponuky jednotlivych krajinnych zastupcov sa odlisuju a je dobre ked clovek ma prehlad veskereho dostupneho prislusenstva.Napr. externa bateria ponukana na CZ@SK je pridavna ktora sa pripaja odspodu notebooku,ale pritom existuje aj zasuvna miesto optickej mechaniky.Tu som mal aj povodne objednanu,potom som to zmenil na ten multifunkcy adapter,pretoze s tymto jedinym zdrojom mozem nabijat nielen book,ale sucasne aj Pocket Looxa,alebo cez miniUSB aj napr. mobil a vstupne napatie je od 12/24/110/220V,cize ziadne separatne nabijace do auta a este aj sietove nabijace,vsetko zastane tento jeden.A paradoxne jeho cena je dokonca nizsia ako klasicky Car adapter

Urcite ho doporucujem pre vsetkych ktori cestuju s viacerou elektronikou vyzadujucou napatie 5V/16V/20V. Co sa tyka toho vetraku,odfukne si pri starte a potom plynule zvysi otacky s rastucou teplotou po presiahnuti urcitej teploty,je velmi kultivovany.Zatial som tam nechal Vistu,po navrate do UK sa vratim spat na XP,mam pomocou jedneho programu vytvorene napajacie profily s napajanim 0,85V,tak som zvedavy ako to bude fungovat v praxi.
edit: display je matny,vyrobca je Toshiba,podrobne technicke udaje su tu
http://tmd-product.tmdisplay.com/detail_en.cfm maju tam v sortimente aj lesklu variantu,ale ci sa dodava aj do tychto modelov FSC to netusim.Inac podsvietenie je regulovane v 8 stupnoch a zatial som nenasiel co znamena v udajoch o podsvieteni udaj:FLx1 . Nema niekdo poznatok?
FSC U9200,T7700,2GB,320GB+ext.500GB+160GB,WXP SP3,replikator portov,car/air adapter,2x baterry 5200mAh+3600mAh secondary,2xFSC Loox720,GPS BT339,GNS843TMC........atd.