swarm píše:peterg: Pokud jsi měl na HP špatnou klávesnici, tak jsi měl reklamovat. Je to normální důvod k reklamaci. Já jsem těch klávesnic HP během recenzování vyzkoušel mnoho a standardní chování to nikdy nebylo.
S tím, že by si FS neservisoval vlastní notebooku, ti nějak nemůžu vůbec věřit, pokud nešlo o něco dovezeného z ciziny, co se tu oficiálně neprodává.
Argument o stejné továrně je úplně zcestný. Velcí výrobci dávají továrnám přesné instrukce a dělá se náročnější výstupní kontrola. Že se to vyrábí v jednom komplexu vůbec nic neznamená. Pro OEM trhy je snaha nasadit cenu co nejníž a tomu se přizpůsobí i kvalita.
Přirovnání olejů na notebooky nelze aplikovat. Notebook je podstatně komplexnější než olej. Skládá se z mnoha součástek a u každé je možnost volby (a pro OEM se často nevolí ty samé). Další komponenty se zas musí navrhnout a pochybuju, že Compal může použít stejné návrhy od velkých výrobců pro své OEM řešení. Tj. musí to zas někdo navrhnout a ten někdo je zas extra placen (a pro OEM nebude určitě placen tak, jak od velkých výrobců). Těch aspektů je podstatně více, jen mi přijde zbytečné to víc rozepisovat. Třeba se toho ujme někdo jiný, kdo ti situaci bude chtít "osvětlit".
EDIT: Mimochodem předchozí příspěvek vyzněl, jako by HP, DELL atd jen řekli Compalu "udělej nám pár nových notebooků, ať máme zase co prodávat" a Compal, že by pak ten notebook od píky udělal. Tak to vůbec není a není to dokonce ani tak, že by si HP nadiktovalo požadavky jen stroze ve stylu: "dej nám tam nějaký firewire a taky webkameru, ať to můžeme dát jako multimediální notebook"

....
Za tym, ze FS neservisuje niektore svoje notebookove rady si stojim. Staci zavolat do FS s problemom ohladne notebooku rady "Amilo Pro" a hned ta odposlu, nech si najdes servis v dokumentacii k notebooku. Mimochodom notebook bol kupovany na slovensku. Ani na strankach Fujitsu-Siemens neboli tieto notebooky zverejnene.
Co sa tyka skladania notebookov znamych znaciek, neviem s istotou ako to funguje, ale mozem to odhadnut z doterajsich skusenosti. Uvediem priklad:
Pred 15 rokmi som po zlej skusenosti s monitorom KEC chcel kupit nieco kvalitne. Tak som sa predajcu pytal na odporucanie. Odporucil mi vtedy jeden z najdrahsich monitorov Panasonic. Monitor som kupil a bol som s nim velmi spokojny. Az jedneho dna prisla velka vichrica a vyrazila mi okno, pri ktorom bol monitor. Ten spadol na zem a pokazil sa. Tak som ho otvoril a co nevidim??? Uplne vsetko v nom bolo SAMSUNG. Pre tych, co maju kratku pamat, alebo su moc mladi, v tej dobe bol SAMSUNG vyrobca lacnej a nie moc kvalitnej elektroniky. Zacal som patrat a po case som sa dozvedel, ze vela znackovych vyrobcov si dava vyrabat svoju elektroniku v lacnom SAMSUNGu a oznaci ich svojou znackou. Mimochodom aj Xerox kopirky su vnutri vlastne SAMSUNG:-)
Co sa tyka vyroby v Compale (taktiez len odhadujem), predpokladam, ze si taky Dell sam nadesignuje, co chce a Compal im to vyrobi. Viem vsak aj to, ze v Cine nikomu nerobi problem produkt v tej istej fabrike okopirovat a potom ho v "tajnej" miestnosti vyrabat s miernym redesignom pod svojou znackou. Toto je podla mna aj pripad Samsungu. Ten taktiez takto prisiel k vlastnej "kvalitnej" znacke. Pri castom kopirovani uz potom nieje problem vytvorit funkcne kvalitne vyvojove centrum s vlastnymi technologiami. Pre namietku, ze zname firmy by po zisteni takehoto spravania uz nechceli s danou fabrikou spolupracovat mam odpoved. Videl som o tom cely dokument na Discovery a aj vyjadrenia zastupcov velkych vyznamnych firiem, ktore s tymto mali skusenost. Vsetci boli *****, ale skoro nikto nic nezmohol. Pretoze naklady na vyrobu, ktore tam mali boli take nizke, ze aj tak sa im oplatilo dat u tychto fabrik vyrabat. Myslim, ze len jeden vyrobca svajciarskych hodiniek sa tam vyjadril, ze po tom, ako to fungovalo s hodinkami, ktore tam dal vyrobit iny vyrobca hodiniek a po objaveni sa replik skonstatoval, ze NIKDY nesmu na tomto trhu dat vyrabat hodinky.
Suhlasim aj s tvojim nazorom o dokladnejsej a prisnejsej vystupnej kontrole pre vyrobky objednane svetovymi vyrobcami. Urcite to tak bude. Avsak stale nevidim dovod (po vyssie spomennutych argumentoch), preco by nemohli na presne rovnakej linke vyrabat identicky vyrobok. Len by usetrili na kontrole kvality, mozno na materialoch, ale v skutocnosti by stale vyrabali velmi kvalitny vyrobok (len by vychadzalo viac vadnych). Viac vadnych vyrobkov vsak vobec neznamena vsetky (ani vacsinu) vyrobky horsie nez ich original.
Pre argument, ze take nieco nemoze fungovat, lebo by sa sudili atd. pripomeniem, ze Cina je vysoko vyspela, ale totalitna krajina. Dovolim si tvrdit ze vyspelejsia nez CZ, ci SK a aj tak sa tam deju take veci. Viem, co sa deje v niektorych "modernych" firmach na Slovensku, tak nemam problem uverit takymto argumentom v totalitnej krajine.
DOPLNENE: teraz som si vsimol na strankach Fujitsu Siemens podporu pre Amilo Pro. Nespominam si, ci to tam bolo napisane aj v case, ked ma odposlali na zmluvny servis, ale faktom je, ze teraz to tam je. Tak neviem. Ak vsak uz robia podporu pre Amilo Pro, je to len dobre. Viem, ze ak uz servis poskytuju, tak je super.