Ahoj,
sháním maličký notebook, hlavně kvůli jeho mobilitě a nemůžu se rozhodnout, který z nich...

Váhám mezi Asus EEE PC 901, MSI U100 Wind, Acer Aspire One a Dell E.
Máte někdo s některým z nich zkušenosti? Byl by využíván hlavně ke komunikaci (ICQ, Skype), internet, sledování filmů, seriálů, občas nějaký CS 1.6 a tak. Nejradši bych nějaký s HDD, kvůli lepší kapacitě, ale SSD bych taky nějak překous, koupil bych paměťovou kartu.
Zatím se mi nejvíc líbí ten Dell E, ale ještě nebyl recenzovaný, nic.... Na obrázcích ale vidím, že mu chybí F klávesy, což je sice trochu problém, hlavně kvůli tomu, že ve FF jsou často použivané a také kvůli zkratce Alt + F4, ale dalo by se to překonat.... Co jsem vyčet, je k němu hodně příslušenství - brašna, BT myš, externí DVD mechanika/externí HDD (výběr), druhá baterka. Otázkou je, jestli bude dostupný hned v srpnu u nás.
Jinak bych vzal EEE901 s největší pravděpodobností...
Ještě mě tak napadá, slyšel jsem cosi o chystané verzi HP mininote s procesorem Atom, má o tom někdo bližší info? Taky se mi velice líbí, hlavně kvůli zpracování, pohřbívají ho však vnitřnosti, hlavně CPU
Díky za názory

edit: Nebráním se ani jiným výrobcům, jako je třeba HP, jen aby to bylo do 10 max. 11 tisíc.