Který trpasličí notebook ?

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod aikoN 12. 8. 2008 14:14

Eee 1000H lze sehnat už cca 14 dní, v jednom obchodě je už skladem, dokonce už mají černou variantu vyprodanou, zbyla jim jenom bílá: http://www.eee-pc.sk/index.php?page=sho ... &Itemid=46
aikoN
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod glader 15. 8. 2008 10:20

Zdravim, muzete vy, vlastnici Asus Eee PC 901, poradit, jak je na tom s Asus Eee PC 901 (XP) s hlucnosti? Bez zateze / v zatezi atd.; prosim subjektivni posouzeni. Diky moc!!
glader
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod XatriX1410 27. 8. 2008 13:31

Tak teda mam uz svoje cierne Eee 901... Do 10 minut od zapnutia sa vetrak roztocil ale velmi pomaly, bohuzial u mna vydava taky pisklavy zvuk z ktoreho by cloveka mohla rozboliet hlava. Po chvilke som si na ten zvuk zvykol a v tichej miestnosti vydava motorcek zvuk na hranici pocutelnosti... po hodine prace, s napajanim, maximalnym taktom a zatazou vetrak toci na moj vkus stale pomaly narozdiel od bratovo Asusu F3KA, ktoreho vetrak pocut krasne v tichej miestnosti (resp. priechod vzduchu)...celkovo som zatial spokojny, skusim tam spustit nejaku hru a zatazit ho ako sa da, ak sa nieco zmeni napisem

edit: hlasim ze vetrak mi uz nepiska alebo som docista ohluchol :D
Gear: Ryzen 3900x / Noctua U12A / Asus x570-i / ASUS RX 5600 XT / 64GB Vengeance LP / SSD 1TB + 120GB + 500GB / HDD 500GB / Corsair SF600 / Lian Li TU150
Audio: PreSonus Eris E5 / Temblor T10 / Roland Rubix22
Mobile: Lenovo Yoga 920, LG G7 ThinQ
XatriX1410
Junior

Odeslat příspěvekod zivjo 6. 9. 2008 22:54

Proboha co pořád blbnete s tou menší klávesnicí u Asusu 901?Vadit to maximálně může tomu kdo píše všema 10 prsty.Já a dalších 90 procent lidí píše dvěma(někdo i jedním :-D :-D ),tak na co proboha potřebujete půl metrovou klávesnici ??Zkuste si klávesnici u Nokie E90 nebo MDA Varia ať víte jak vypadá malá klávesnice.
Sony NWZ-S638,Iriver T10,Iphone + Head-Direct RE2,Sennheiser PX100,Cresyn
zivjo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod npet 6. 9. 2008 23:17

Já jsem tenhle týden koupil náhodou Mivvy 310. Holka pořád otravovala, že chce nějaký pda hlavně na video, tak jsme se dívali na internet, ale všechno mělo svý mouchy nebo to nebylo dostupný. A najednou koukám reklama Mivvy, tak jsem kliknul, prý skladem, nevypadalo to špatně a za 3 hoďky jsem ho měl doma.

Aspoň něco, protože pro sebe sháním nějaký malý, lehký a výkonný nb tak do 50 tisíc a už 2 měsíce pořád nemůžu nic koupit. Ve srovnání s tím je to Mivvy docela terno: 1,3 kila, slušný provedení, matový displej s led podsvícením působí taky dobrým dojmem, dost použitelná klávesnice a hw výbava prakticky se vším - BT, wifi, čtečka karet, 120 disk, velice hezký obraz z vestavěný kamery,... Nehřeje se, ventilátoru jsem si ani nevšiml. Kdyby k těm 2 GB paměti ještě dali o něco rychlejší procesor, tak naprostý dělo. Takhle to chce nejlíp používat ověřený aplikace z dob "předomalovánkových", pak to chodí jak z praku.
npet
Kolemjdoucí

Předchozí stránka