Koupě NTB

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Bari007 11. 9. 2008 17:39

Ten Fujitsu vypadá celkem obstojně :) BL mechaniku na NTB skutečně nevyužiju, to jsou pro mě vyhozené peníze :) Nějaký ten tisíc spíš přidám do graf. karty, cpu, ram nebo jiných věcí... Na mechaniku mi stačí bohatě základní DVD-DL, stejně tak HDD bohatě stačí 250 GB... Spíš bych ocenil víc USB a hlavně BT, který jsem u tohoto modelu ve specifikacích nenašel...
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vincent 11. 9. 2008 17:51

Já si minulý týden koupil Asus M51Kr za cca asi 17,5 tis. A nemyslím si, že by na tom s kvalitou byl nějak špatně. Jasně, určitě jsou značky, u kterých to bude s kvalitou lepší, ale pokud se k notebooku chováš slušně tak bych se toho nebál. Můj předchozí notebook byl Asus M6A, který i po 3 letech intenzivního používání vypadá jako nový (a to jsem ho koupil z druhé ruky). Teď jsem ho dal bráchovi a věřím, že bude sloužit ještě dlouho. Předtím jsem měl Acer a s tím jsem spokojen nebyl. Bavil jsem se s prodavačkou, která mi ntb prodávala a říkala mi, že 80% notebooků, které prodá jsou Asusy a na reklamaci se ji nějak extra nevracej. Takže určitě o tom ještě popřemýšlej.
Vincent
Junior

Odeslat příspěvekod decried 11. 9. 2008 17:54

Bavil jsem se s prodavačkou, která mi ntb prodávala

snad si necakal ze Ta odradi od kupy ;-) Taku predavacku by som vo svojom obchode nechcel.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
decried
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vincent 11. 9. 2008 17:57

decried píše:
Bavil jsem se s prodavačkou, která mi ntb prodávala

snad si necakal ze Ta odradi od kupy ;-) Taku predavacku by som vo svojom obchode nechcel.

do toho obchodu chodím nakupovat od tý doby co mám počítač. Koupil jsem tam už hodně počítačů i notebooků a vždy ke mě byla upřímná a nikdy mi neporadila špatně. Mám k ní 100% důvěru. Myslím, že s výpočetní technikou má zkušenosti jako málokdo tady (tím nechci nikoho urazit)
Vincent
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 11. 9. 2008 17:59

Ještě nasbírám co nejvíc rad a zkušeností a pak se rozhodnu :) Ten Asus mě velice láká cenou a výbavou a myslím, že se k notebooku chovám velice slušně, takže by mi snad měl vydržet :) Ale samozřejmě přijmu další návrhy a připomínky :)
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod packy 11. 9. 2008 18:10

Gruppe píše:opet - Lenovo NEMA nic v tehle cene a navic nic herniho :) tak ho sem prosim necpete

obchodu je kotel, Alfa, Alza.... stejne vetsinou resis reklamaci primo pres servis.

No ja nevim - mam R62 (ta nejvyssi rada) a na vykon si nemuzu stezovat. Cena cca 25500.
Geomatika for ever...
packy
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 11. 9. 2008 18:19

Můžeš poslat odkaz na konkrétní model na konkrétním obchodě prosím?
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gruppe 11. 9. 2008 19:12

packy: precti si zadani
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Předchozí stránka